blank

Managerul clinicii UNIDENT din Tulcea, Petronela Luca, invitatul lunii la Colegiul Tehnic “Henri Coandă”

blank

Elevii colegiului “Henri Coandă” din Tulcea au avut parte de o surpriză plăcută la activitatea extra-școlară “Invitatul Lunii”. Managerul General al clinicii Unident Tulcea, dr. Petronela Luca este cea care a venit să le vorbească tinerilor despre cum poți să îți faci activitatea cu pasiune.

Petronela Luca este descrisă drept un om de suflet, pătrunsă de pasiunea pentru ceea ce face, un profesionist și un manager adevărat.

“A fost o frumoasă poveste despre succes, despre valori și principii de viață, despre vise și dorințe împlinite, dar, înainte de toate, o poveste despre încrederea în sine, în cei apropiați și în Dumnezeu. Mă felicit pentru inspirația de a o invita pe d-na Petronela Luca să deschidă seria Invitaților lunii din acest nou an școlar, îi mulțumesc pentru faptul că a acceptat, mă bucur că a reușit să își stăpânească emoțiile și să ne transmită o parte din experiența sa, foarte mult din căldura-i sufletească și măcar o fărâmă din încrederea sa, din credința că, dacă vrei și crezi în tine, vei reuși”, a declarat profesorul Mihai Tiuliumeanu, directorul adjunct al CTHC.

Vă invităm să urmăriți povestea plină de emoție a Petronelei Luca, susținută în fața elevilor.

Te AScultăm

blank