blank

Avantajele pacienților unident

Încrederea ta în tratament este importantă pentru noi, de aceea am răspuns tuturor nevoilor tale
blank

Asigurarea conformității

Chiar daca garanția rezultatelor tratamentelor medicale este interzisa, deoarece este vorba despre material biologic: dinți, gingie, os, țesuturi si despre evolutia starii de sanatate generala, noi ne vom stradui intotdeauna sa avem pacienti multumiti. Lucrările dentare sunt insotite de certificat de conformitate, care atestă faptul că lucrăm cu materiale omologate, certificate ISO, biocompatibile.

Asigurarea succesului

Echipa medicală specializată, materialele biocompatibile, tehnologiile avansate și flux de lucru digital, cu programele complexe de simulare a tratamentelor și vizualizarea anticipată a rezultatelor, asigură succesul.

Asigurarea că nu doare

Obiectivul nostru este să realizăm tratamente fără durere, de aceea, utilizăm diverse tehnici de anestezie: anestezia fără Ac, anestezia computerizată Wand, anestezia Laser, anestezia Quick Sleeper, precum și inhalosedarea sau analgosedarea.

Asigurarea că puteți plăti

Facilităm efectuarea plății într-un sistem de rate, direct în clinică, pentru 4-6 rate lunare, fără dobândă sau în 6-24 rate lunare cu 0% dobandă prin parteneriatele încheiate cu Banca Transilvania, BRD sau TBI. Astfel, puteți achita serviciile de medicină dentară fără efort și stres.

Asigurarea calității

Asigurăm toate resursele ce conduc la performanța actului medical: dotarea cu tehnologiile viitorului, inovație tehnologică, proceduri de lucru standardizate, educația medicală continuă a echipei medicale, precum și un management performant.

Asigurarea rezistenței

Durabilitatea lucrărilor dentare si eficienta tratamentelor sunt asigurate de tehnologiile inovatoare, tratamente laser asistate, materiale smart bioactive, certificate și agreate în U.E, pentru ca rezultatele de succes să se păstreze, cât mai mult timp.

Asigurarea esteticii

Utilizăm softuri specializate de creare virtuala a zâmbetului ideal, aparate pentru depistat culoarea dinților naturali, materiale inovatoare, cu proprietăți avansate de redare a culorilor naturale și roboți pentru frezarea precisă a lucrărilor dentare.

Asigurarea sterilizării

Procesul de curățare, presterilizare și sterilizare a instrumentarului este digitalizat și cuplat la computere ce controlează întregul proces, iar substanțele dezinfectante sunt predozate. Autoclavele emit bonuri cu înregistrarea etapelor de sterilizare și a parametrilor. Mai mult, utilizăm teste specifice de verificare a sterilizării la fiecare șarjă, iar instrumentarul sterilizat se depozitează și se transportă ambalat pe masa medicului dentist. Aerul din cabinetele de tratament se sterilizează continuu cu aparate U.V si ozon. Nebulizatoarele si pompele vacuum și vin să completeze măsurile de siguranță.

Asigurarea competenței

Medicii clinicii sunt medici specializați pe anumite segmente ale medicinei dentare, de aceea, echipele care lucrează pentru obținerea zâmbetului ideal sunt multidisciplinare. Munca în echipă este esențială și asigură succesul tratamentelor.

Asigurarea că ne pasă

Ne dorim pacienți fericiți și din acest motiv am creat beneficii reale, mai multe pachete complete de tratament, pentru ca dumneavoastră să profitați din plin de servicii premium, la prețuri avantajoase.

Asigurarea transparenței

Transparența reprezintă o dovadă clară a respectului pe care îl purtăm pacienților nostri. Aveți acces oricând la devizele dumneavoastră, cu evidențierea plăților și a sumelor restante, aveți acces la fișa medicală, la analizele medicale, precum și la ofertele de tratament speciale, datorită aplicației My Dent.

Asigurarea timpului minim

Pentru că ne pasă de timpul pacienților noștri, pregătim și motivăm membrii echipei să performeze, utilizăm tehnologii digitale, softuri specializate, pentru eficientizarea fluxului de lucru și încheiem contracte de colaborare doar cu parteneri de încredere, pentru a obține cele mai bune rezultate, într-un timp scurt.

Asigurarea confortului

Am creat spații de așteptare și de lucru confortabile, relaxante, pentru ca vizita în clinicile noastre să devină o experiență plăcută. Meloterapia, ozonoterapia, aromoterapia cu uleiuri esențiale naturale și atenta amenajare și decorare a spațiilor, după principii Feng-Shui, asigură suportul energetic pe tot parcursul vizitei. Mini barul si fotoliile de masaj intregesc experienta premium.

Asigurarea că vei fi informat

Personalul medical dedicat este atent pregătit să ofere toate detaliile de care aveți nevoie pe toată durata tratamentului, pentru a vă ajuta să înțelegeți fiecare proces și fiecare tehnică folosite pentru vindecare.

Asigurarea educației sanitare

Aflați de la specialiștii noștri cum să obțineți o stare de sănătate orală optimă și ce metode de igienizare orală personală puteți aplica pentru a vă păstra sanatatea zâmbetului.

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank