ENDODONȚIE MICROSCOPICĂ LASER

 Tratamente endodontice laser, radiologie digitala, magnificatie

CÂND ESTE NECESAR TRATAMENTUL ENDODONTIC?

Tratamentul endodontic se efectuează atunci cănd se inflamează sau infectează pulpa dintelui, ca urmare a unor carii profunde sau a fracturilor dentare, a luxațiilor sau a fisurilor.

Amânarea tratamentului poate cauza abcesul dentar, costuri mărite sau dureri insuportabile. 

Tratamentele endodontice au în Clinicile Unident o rată de succes  de peste 94%, atorită tehnicilor și echipamentelor avansate utilizate, precum și a medicilor specializați.

Rata de succes a tratamentelor endodontice este de peste 94%

Succesul tratamentelor endodontice realizate în cadrul Clinicilor Dentare UNIDENT se datorează:

Echipamente performante

Laserul WaterLase

Acest laser indeparteaza excelent toate materialele vechi ramase in canale, dupa tratamente vechi si faciliteaza procesul de decontaminare bacteriana, prin crearea unor microcavitati in dentina curata. Este varful de lance in tratamentele endodontice si un instrument care face diferenta intre salvarea sau extractia unui dinte.

Avantajele obturarii verticală, tridimensională, la cald a canalelor endodontice sunt recunoscutede specialisti.

Tehnica presupune obturarea omogenă a canalelor radiculare și  inchiderea ermetica a canalelor și canaliculelor radiculare, pentru obținerea unor rezultate excelente pe termen lung, cu prevenirea complicațiilor.

blank
blank

Avantajele utilizarii laserului dioda- Laserul SiroLaser Blue Sirona sau Epic 10 Plus

Laserul dioda are un puternic efect antibacterian, este utilizat pentru decontaminarea canalelor endodontice si este de zece ori mai eficient decat metodele clasice de tratament.

De asemeni,  laserele sunt utilizate în endodonție, pentru biostimularea țesuturilorpost-tratament endodontic, în scopul grăbirii vindecării, a eliminării complicațiilor și a durerii.

Avantajele utilizarii microscopului electronic si a magnificatiei

Tratamentul endodontic efectuat sub microscop reprezintă cea mai performanta tehnica de lucru existentă în prezent, in endodontie.

Datorita endodontiei microscopice, tratamentele endodontice pot fi făcute precis, într-o singură sesiune, deoarece medicul vizualizeaza toate detaliile anatomice, necesare efectuării unui tratament corect.

Cu ajutorul unei camere video încorporate, imaginile surprinse de microscop pot fi redate pe monitor și atat medicul, cat si pacientul poate vedea detaliile anatomice endodontice, la dimensiuni mărite.

blank

Spune "da" unui zâmbet perfect

Planuri de tratament în rate

Aprobare rapida, 100 % online prin TBI Bank

INCA NU TE-AI CONVINS?

Afla de la pacientii nostri experienta lor cu tratamentele endodontice Unident

Te AScultăm

blank