blank

Descoperiți beneficiile tratamentului endodontic modern

Restabiliți sănătatea dentară cu tehnologie avansată. Rata de succes 94%!

Soluții Avansate de Tratament Endodontic la Unident

La Unident vă oferim soluții avansate de tratament endodontic pentru a vă ajuta să mențineți un zâmbet sănătos și frumos. Tratamentul endodontic este o modalitate eficientă de a salva dinții afectați de infecții sau leziuni, prevenind necesitatea extracțiilor dentare și a procedurilor costisitoare de înlocuire. La Unident, vă punem la dispoziție o echipă specializată, tehnologie de vârf și o abordare personalizată pentru a vă asigura că veți beneficia de cea mai bună îngrijire posibilă.

Indicații pentru tratament endodontic

Echipa noastră de medici cu experiență este dedicată oferirii unei îngrijiri de înaltă calitate și vă va ghida pe tot parcursul tratamentului, asigurându-vă că vă simțiți confortabil și în siguranță.

La Unident, ne angajăm să vă oferim cele mai bune soluții de îngrijire dentară, iar tratamentul endodontic modern și avansat face parte din angajamentul nostru de a vă ajuta să vă mențineți sănătatea dentară pe termen lung.

Programați-vă acum o consultație la Unident pentru a afla cum putem contribui la restabilirea sănătății orale și a zâmbetului dumneavoastră strălucitor!

Aflati cum se realizează tratamentul endodontic in clinicile noastre:

La Unident, efectuăm tratamente endodontice moderne sub microscop, utilizând sisteme computerizate pentru prelucrarea precisă a canalului radicular. Tehnologiile noastre avansate, cum ar fi aparatele rotative VDW, microscoapele optice, laserele Biolase Epic si Waterlase, sunt folosite pentru a salva dinții și a reduce eșecul tratamentului.

Avantajele utilizării tehnologiei avansate:

CÂND ESTE NECESAR TRATAMENTUL ENDODONTIC?

Tratamentul endodontic se efectuează atunci cănd se inflamează sau infectează pulpa dintelui, ca urmare a unor carii profunde sau a fracturilor dentare, a luxațiilor sau a fisurilor.

Amânarea tratamentului poate cauza abcesul dentar, costuri mărite sau dureri insuportabile. 

Tratamentele endodontice au în Clinicile Unident o rată de succes  de peste 94%, atorită tehnicilor și echipamentelor avansate utilizate, precum și a medicilor specializați.

Rata de succes a tratamentelor endodontice este de peste 94%

Succesul tratamentelor endodontice realizate în cadrul Clinicilor Dentare UNIDENT se datorează:

Echipamente performante

Laserul WaterLase

Acest laser indeparteaza excelent toate materialele vechi ramase in canale, dupa tratamente vechi si faciliteaza procesul de decontaminare bacteriana, prin crearea unor microcavitati in dentina curata. Este varful de lance in tratamentele endodontice si un instrument care face diferenta intre salvarea sau extractia unui dinte.

Avantajele obturarii verticală, tridimensională, la cald a canalelor endodontice sunt recunoscutede specialisti.

Tehnica presupune obturarea omogenă a canalelor radiculare și  inchiderea ermetica a canalelor și canaliculelor radiculare, pentru obținerea unor rezultate excelente pe termen lung, cu prevenirea complicațiilor.

blank
blank

Avantajele utilizarii laserului dioda- Laserul SiroLaser Blue Sirona sau Epic 10 Plus

Laserul dioda are un puternic efect antibacterian, este utilizat pentru decontaminarea canalelor endodontice si este de zece ori mai eficient decat metodele clasice de tratament.

De asemeni,  laserele sunt utilizate în endodonție, pentru biostimularea țesuturilorpost-tratament endodontic, în scopul grăbirii vindecării, a eliminării complicațiilor și a durerii.

Avantajele utilizarii microscopului electronic si a magnificatiei

Tratamentul endodontic efectuat sub microscop reprezintă cea mai performanta tehnica de lucru existentă în prezent, in endodontie.

Datorita endodontiei microscopice, tratamentele endodontice pot fi făcute precis, într-o singură sesiune, deoarece medicul vizualizeaza toate detaliile anatomice, necesare efectuării unui tratament corect.

Cu ajutorul unei camere video încorporate, imaginile surprinse de microscop pot fi redate pe monitor și atat medicul, cat si pacientul poate vedea detaliile anatomice endodontice, la dimensiuni mărite.

blank

Spune "da" unui zâmbet perfect

Planuri de tratament în rate

Aprobare rapida, 100 % online prin TBI Bank

INCA NU TE-AI CONVINS?

Afla de la pacientii nostri experienta lor cu tratamentele endodontice Unident

clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank