Implantologie ghidată digital

Tehnica ghidată digital -tehnica precisa, minim invaziva, timp redus de tratament

CAND AM NEVOIE DE TRATAMENT CU IMPLANT DENTAR?

Cand un dinte nu mai poate fi recuperat ideal ar fi sa se extraga si in aceiasi sesiune chirurgicala sa se insere un implant dentar si material de augmentare, pentru a nu se pierde din masa osoasa.

Tratamentul prin implantul dentar este cel mai predictibil tratament stomatologic și reprezintă soluția ideală de înlocuire a unui dinte lipsă, de pe arcada dentară, salvandu-se astfel țesuturile dentare.

Implantul dentar reprezintă o radăcină artificială din titan sau zirconiu, materiale ce sunt 100% biocompatibile. Studiile relevă o rată de succes spre 98% a tratamentului prin implanturi și îmbunătățesc considerabil calitatea vieții pacienților.

Tehnica de inserare a implanturilor variază în funcție de tipul de implant, de situația clinică existentă, precum și de starea de sănătate a pacientului.

Analizele medicale și tomografiile maxilare sunt investigații absolut necesare în stabilirea planului terapeutic pe implanturi.

Implanturile dentare sunt contraindicate la pacienții cu afecțiuni hepatice, metabolice, renale sau cardiace grave.

blank

Spune "da" unui zâmbet perfect

Planuri de tratament în rate

Aprobare rapidă, 100 % online prin TBI Bank

Tehnica digitală în implantologie are multiple beneficii:

Abordarea tratamentului cu implant dentar

01

În Clinicile Dentare UNIDENT, tehnicile chirurgicale avansate sunt realizate de către  medici specialiști în:  chirurgie dento-alveolară, chirurgie buco-maxilo- faciala și implantologie orala, avand experiență  clinică vasta.

02

Tehnicile avansate utilizate, echipamentele performante, precum și implanturile  dentare de calitate premium, certificate FDA, ne asigură succesul tratamentelor.

03

Utilizăm tehnici revoluționare de augmentare și regenerare a țesuturilor, precum și metode chirurgicale avansate, de inserare a implanturilor dentare: bone splitting, sinus lifting, ghidare digitală, bone condensing, chirurgie laser, chirurgie ultrasonică.

04

Toate aceste metode și tehnici fac posibilă rezolvarea cazurilor clinice complexe.

05

Tehnica ghidată digital face ca intervenția chirurgicală să devină rapidă, sigură și confortabilă, atât pentru pacient, cât și pentru medicii specialisti.

06

Tratamentul prin implanturi presupune mai multe etape terapeutice, desfășurate pe parcursul mai multor luni, datorită necesității obținerii regenerarii, adaptării țesuturilor la noua situație clinică și a osteointegrării implanturilor.

 Uneori este nevoie de tratamente protetice si chirurgicale repetate,  tranzitorii, pentru obtinerea celor mai bune rezultate,  care sa se mentina pe termen lung, tratamentul cu implanturi fiind unul pentru toata viata.

Foarte important este ca pacientii sa inteleaga care este rolul lor in mentinerea rezultatelor, sa respecte indicatiile si sa se prezinta regulat la controalele periodice.

07

Atât laserul chirurgical, cât și cel terapeutic fac posibile intervențiile non-invazive, fără sângerări, fără durere, fără suturi sau complicații, precum și vindecarea  accelerată.

08

Se consideră că implantul dentar reprezintă cel mai sigur tratament stomatologic, rata acestuia de succes mergând spre 98%, în condițiile menținerii unei stări de igienă orală riguroase și a prezentării la consultațiile periodice, la interval de 6 luni.

09

Riscul de periimplantită si de pierdere a implanturilor există la pacienții cu igiena orală deficitară, la fumători, la cei care nu respecta indicatiile sau care dezvoltă afecțiuni sistemice.

Amprentare digitală cu Scanner-ul Trios 3 Shape.

blank
Lf1mKUMu_1561124059
blank
Play Video

Plan de tratament multidisciplinar PERSONALIZAT

Pacienții UNIDENT  beneficiază de planuri de tratament personalizate, realizate de catre o echipa medicala multidisciplinară: medici endodonti, parodontologi, proteticieni, implantologi, chirurgi buco-maxilo-faciali si dento-alveolari, precum si medici ATI, pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Plan personalizat

Pacienții UNIDENT CENTER beneficiază de planuri de tratament personalizate, cu abordare multidisciplinară.

Servicii medicale premium

Obiectivul UNIDENT CENTER este să furnizeze servicii medicale premium în medicina dentară.

blank

Tomografia 3D- CBCT

Echipamentelor medicale performante realizate pentru investigatii radiologice 3D stau la baza unui diagnostic precis si sunt prezente in toate Clinicile Unident.

Te AScultăm

blank

Te AScultăm

blank