Ortodonție avansată

Tehnologii digitale, aparate dentare performante si specialisti cu experienta clinica.

UTILIZAM SISTEME ORTODONTIE RENUMITE, TEHNICI AVANSATE DE TRATAMENT SI ECHIPA SPECIALIZATA

În cadrul Clinicilor Unident, atât pacienții micuți, cât și adultii beneficiaza de un plan de tratament complex, cu abordare multidisciplinară, pentru obținerea unei danturi armonioase, a sănătății orale și a calitătii vieții.

Mai mult decât oricare altă specialitate stomatologică, ortodonția necesită un efort de echipă din partea tuturor celor implicați: copii, părinți, pacienți adulți, medici specialiști și asistente, pentru obținerea celor mai  bune rezultate.

Consultația ortodontică este absolut necesară a se efectua oricarui copil, în jurul vârstei de 6-7 ani, pentru a preveni aparitia afectiunilor dentare si reducerea complicatiilor.

Și adulții  beneficiaza astazi frecvent  de tratamente ortodontice, fiind mai mult motivati de obtinerea esteticii dentare, implicata in succesul personal si profesional. In aceste cazuri  este nevoie de  analize mai complexe, pentru previzionarea rezultatelor si timp mai indelungat de tratament.

Tipul de aparat ortodontic cel mai adecvat situatiei pacientului este indicat de către medicul ortodont.

blank
blank

Spune "da" unui zâmbet perfect

Planuri de tratament în rate

Aprobare rapidă, 100 % online prin TBI Bank

Aparatul ortodontic mobil

Aparatele ortodontice mobile sunt indicate copiilor si sunt utilizate atâta timp cât mai există dinți de lapte pe arcadă.

Acestea au rolul de stimulare a creșterii arcadelor si de aliniere a dintilor, precum si de corectare a unor malpoziții . Sunt realizate din materiale acrilice viu colorate si au desene aplicate, pentru a-i atrage pe micuții pacienți.

Consultatia ortodontică in jurul varstei de 6-7 ani este esențială pentru sănătatea orală a copilului,  pentru aspectul fizic al viitorului adult si a calitatatii  vietii acestuia.

Neglijarea îndreptării dinților în copilărie duce la dezvoltarea unor complicatii  grave, mult mai dificil și  mai costisitor de rezolvat la maturitate.

Frica nu mai constituie un impediment in obtinerea sanatatii orale, deoarece Unident a investit in fiecare clinica in  dezvoltarea departamentelor ATI- ANESTEZIE SI TERAPIE INTENSIVA, dotate cu echipamente performante si echipe medicale ATI, unde pacientii sunt tratati in timp ce dorm. Astfel, un numar mare de dinti si afectiuni , sau chiar toto dintii sunt tratati in aceiasi sesiune de tratament. Durata unei sesiuni de tratament sub analgosedare dureaza intre 1-3 ore, iar pacientii trebuie sa aiba peste 3 ani.

blank

Echipamente performante

Aparatul ortodontic fix - bracketi

Aparatele ortodontice fixe, de tip bracketi sunt fixate vestibular, pe partea vizibila a dintilor, fiind cele mai utilizate aparate.  Acestea constau în sisteme de brackeți fixati precis, pe fiecare dinte , dupa un proiect digital 3D, realizat in faza initiala, care,  apoi,  vor fi uniți prin intermediul unui arc .Proiectarea 3D a bracketilor are rolul de a depista cea mai buna pozitie de actiune a acestora,  cu scopul obtinerii celor mai bune rezultate, in cel mai scurt timp.

Fixarea brackeților se face prin adeziune, cu materiale compozite și nu atacă smalțul dinților, lăsând suprafețele dentare intacte după îndepărtare.

Brackeții pot fi metalici având un preț accesibil sau mai estetici, avand un cost mai ridicat.

Ultimei generații de brackeți fizionomici îi corespund brackeții din safir.

Aceștia reprezintă cea mai estetică alternativă, au o rezistență similară celor metalici, iar transluciditatea și transparența acestora îi fac aproape invizibili, fiind foarte solicitati de catre pacienti.

blank
blank
blank
blank

Aparatul ortodontic mobil INVISALIGN

Este un aparat modern, confortabil,foarte solicitat de adulti si complet invizibil.  Ușor de igienizat si mobil este usor de înlăturat de către pacient înaintea meselor, pentru  a fi igienizat sau ori de cate ori se dorește acest lucru.

Este format dintr-o serie de alignere dintr-un material plastic special, transparente și foarte suple, asemănătoare gutierelor.

Fiecare pereche de alignere se poartă 2 săptămâni si încă din prima lună se observă modificari remarcabile a poziției dinților.

Aparatul ortodontic lingual INCOGNITO

Aparatele ortodontice linguale sunt aparate invizibile, deoarece sunt fixate pe fața internă a dinților și constituie soluția ideală pentru pacienții adulți,  pentru toti cei care vor să elimine stresul generat de purtarea unui aparat ortodontic vizibil.

Acesta utilizează brackeți confectionati din aur, concepuți computerizat și individualizat pentru fiecare dinte în parte, în laboratoarele din Germania.

Aparatul este realizat în urma analizei și scanării computerizate a  danturii, într-un singur laborator din lume, aflat în Germania și se poate monta numai de către specialiști acreditați.

Fiind confecționat dintr-un aliaj din aur de înaltă puritate se elimina riscul apariției alergiilor și a apariției cariilor, pe durata tratamentului, prin diminuarea placii bacteriene.

blank

Te AScultăm

blank