blank

Ortodonție avansată

Tehnologii digitale, aparate dentare performante și specialiști cu experiență clinică.

UTILIZăM SISTEME DE ORTODONTIE RENUMITE, TEHNICI AVANSATE DE TRATAMENT șI ECHIPă SPECIALIZATă

În cadrul Clinicilor Unident, atât pacienții micuți, cât și adulții beneficiază de un plan de tratament complex, cu abordare multidisciplinară, pentru obținerea unei danturi armonioase, a sănătății orale și a calității vieții.

Mai mult decât oricare altă specialitate stomatologică, ortodonția necesită un efort de echipă din partea tuturor celor implicați: copii, părinți, pacienți adulți, medici specialiști și asistente, pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Consultația ortodontică este absolut necesară a se efectua oricărui copil, în jurul vârstei de 6-7 ani, pentru a preveni apariția afecțiunilor dentare și reducerea complicatiilor.

Și adulții beneficiază astăzi frecvent de tratamente ortodontice, fiind mai motivați de obținerea esteticii dentare, implicată în succesul personal și profesional. În aceste cazuri este nevoie de analize mai complexe, pentru previzionarea rezultatelor și timp mai îndelungat de tratament.

Tipul de aparat ortodontic cel mai adecvat situației pacientului este indicat de către medicul ortodont.

blank
blank

Spune "da" unui zâmbet perfect

Planuri de tratament în rate

Aprobare rapidă, 100 % online prin TBI Bank

Aparatul ortodontic mobil

Aparatele ortodontice mobile sunt indicate copiilor și sunt utilizate atâta timp cât mai există dinți de lapte pe arcadă.

Acestea au rolul de stimulare a creșterii arcadelor și de aliniere a dinților, precum și de corectare a unor malpoziții. Sunt realizate din materiale acrilice viu colorate și au desene aplicate, pentru a-i atrage pe micuții pacienți.

Consultația ortodontică în jurul vârstei de 6-7 ani este esențială pentru sănătatea orală a copilului, pentru aspectul fizic al viitorului adult și a calității vieții acestuia.

Neglijarea îndreptării dinților în copilărie duce la dezvoltarea unor complicații grave, mult mai dificil și mai costisitor de rezolvat la maturitate.

Frica nu mai constituie un impediment în obținerea sănătății orale, deoarece Unident a investit în fiecare clinică în dezvoltarea departamentelor ATI- ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ, dotate cu echipamente performante și echipe medicale ATI, unde pacienții sunt tratați în timp ce dorm. Astfel, un număr mare de dinți și afecțiuni, sau chiar toți dinții sunt tratați în aceeași sesiune de tratament. Durata unei sesiuni de tratament sub analgosedare durează între 1-3 ore, iar pacienții trebuie să aibă peste 3 ani.

blank

Echipamente performante

Aparatul ortodontic fix - bracketi

Aparatele ortodontice fixe, de tip bracketi, sunt fixate vestibular, pe partea vizibilă a dinților, fiind cele mai utilizate aparate. Acestea constau în sisteme de brackeți fixați precis pe fiecare dinte, după un proiect digital 3D realizat în faza inițială, care, apoi, vor fi uniți prin intermediul unui arc. Proiectarea 3D a brackeților are rolul de a depista cea mai bună poziție de acțiune a acestora, cu scopul obținerii celor mai bune rezultate în cel mai scurt timp.

Fixarea brackeților se face prin adeziune, cu materiale compozite, și nu atacă smalțul dinților, lăsând suprafețele dentare intacte după îndepărtare.

Brackeții pot fi metalici, având un preț accesibil sau mai estetici, având un cost mai ridicat.

Ultimei generații de brackeți fiziologici le corespund brackeții din safir.

Aceștia reprezintă cea mai estetică alternativă, au o rezistență similară celor metalici, iar transluciditatea și transparența acestora îi fac aproape invizibili, fiind foarte solicitați de către pacienți.

blank
blank
blank
blank

Aparatul ortodontic mobil INVISALIGN

Este un aparat modern, confortabil, foarte solicitat de adulți și complet invizibil. Ușor de igienizat și mobil, este ușor de înlăturat de către pacient înaintea meselor, pentru a fi igienizat ori de câte ori se dorește acest lucru.

Este format dintr-o serie de alignere dintr-un material plastic special, transparent și foarte suplu, asemănătoare gutierelor.

Fiecare pereche de alignere se poartă timp de 2 săptămâni, iar încă din prima lună se observă modificări remarcabile ale poziției dinților.

Aparatul ortodontic lingual INCOGNITO

Aparatele ortodontice linguale sunt aparate invizibile, deoarece sunt fixate pe fața internă a dinților și constituie soluția ideală pentru pacienții adulți, pentru toți cei care vor să elimine stresul generat de purtarea unui aparat ortodontic vizibil.

Acestea utilizează brackeți confecționați din aur, concepuți computerizat și individualizați pentru fiecare dinte în parte, în laboratoarele din Germania.

Aparatul este realizat în urma analizei și scanării computerizate a danturii, într-un singur laborator din lume, aflat în Germania, și se poate monta numai de către specialiști acreditați.

Fiind confecționat dintr-un aliaj din aur de înaltă puritate, se elimină riscul apariției alergiilor și a apariției cariilor pe durata tratamentului, prin diminuarea plăcii bacteriene.

blank

clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank