blank

Descoperă tratamente avansate pentru parodontoză

Parodontoza se tratează

Suntem aici pentru a vă oferi soluții eficiente pentru afecțiunile parodontale. Vrem să vă asigurăm că parodontoza se tratează și suntem aici pentru a vă ajuta să vă recăpătați sănătatea gingiilor și a dinților.

Parodontoza, cunoscută și sub numele de boala parodontală, este o afecțiune care afectează țesuturile de susținere ale dinților, inclusiv gingiile, osul și ligamentele care leagă dinții de maxilar. Aceasta se manifestă prin inflamație și deteriorarea țesuturilor periodontale, ceea ce poate duce la probleme precum retragerea gingiilor, mobilitatea dinților și chiar pierderea acestora.

În Clinicile Unident, recunoaștem importanța identificării corecte a afecțiunilor parodontale pentru a putea oferi cele mai potrivite tratamente, din acest motiv diagnosticul se stabilește pe investigație 3D-tomografie dentară. Fie că este vorba de gingivită, parodontită, parodontoza sau alte probleme parodontale, suntem aici să vă ajutăm să înțelegeți și să gestionați afecțiunile dumneavoastră.

Investigațiile digitale, tehnicile inovatoare, echipamentele laser și medicii specialiști, cu experiență clinică, pot să vă redea rapid sănătatea dinților.

Avantajele utilizării laserelor în tratarea parodontozei:

Etapele de tratament parodontologie

blank
Parodontoză
blank
Dinte sănătos
01
Consultație pe baza tomografiei dentare
02
Recoltare exudat bacterian
03
Igienizare profesională complexă laser
04
Masurarea digitala a pungilor parodontale - Florida Probe
05
Fișă parodontală electronică
06
Tratamente parodontale și regenerative complexe
07
Tratament digital de reechilibrare ocluzala- Tscan
08
Moitorizare și mentenanță
09
Verificarea rezultatelor pe tomografie 3D de control, după 6 luni

Pentru a oferi pacienților noștri cele mai avansate soluții, folosim tehnologii de vârf precum laserul Epic, laserul Waterlase-Biolase și Airflow Prophylaxis Master EMS Dental. Acest tip de tratament modern oferă avantaje precum minimizarea disconfortului, vindecare accelerată, precum și rezultate precise, eficiente.

La Clinica Unident, ne preocupăm de sănătatea dumneavoastră orală și de confortul dumneavoastră în timpul tratamentelor. Prin utilizarea tehnologiilor avansate și prin asistența unui personal medical dedicat, vă oferim beneficii precum reducerea durerii, recuperare mai rapidă și rezultate durabile în tratarea afecțiunilor parodontale.

blank

Testimoniale

Cazuri parodontologie ​

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Soluții Personalizate în Parodontologie

Echipa noastră de medici specialiști în parodontologie are experiența și pregătirea necesară pentru a oferi soluții individualizate și rezultate eficiente. Fiecare pacient beneficiază de o abordare personalizată, astfel încât să se asigure că primește tratamentul cel mai potrivit pentru nevoile sale specifice.

La Clinica Unident, suntem dedicați să oferim soluții de încredere pentru afecțiunile parodontale, iar echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să vă recăpătați zâmbetul și sănătatea gingiilor. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum putem să vă ajutăm să vă obțineți zâmbetul sănătos și strălucitor.

PAchete Parodontologie

Unident SERENITY I

blank

INDICAȚIE: la adulți cu afecțiuni parodontale

4.520 lei

-35%

2.920 lei

Unident SERENITY II

blank

INDICAȚIE: la adulți cu afecțiuni parodontale

6.560 lei

-35%

4.160 lei

Unident SERENITY III

blank

INDICAȚIE: la adulți cu afecțiuni parodontale

9.000 lei

-35%

5.400 lei

Unident SERENITY IV

blank

INDICAȚIE: la adulți cu afecțiuni parodontale

11.100 lei

-35%

6.640 lei

NU EȘTI CONVINS ÎNCĂ ?

Pacienții care înțeleg că trebuie să modifice vechile obiceiuri, vor menține o igienă riguroasă a cavității orale și se vor prezenta la controalele periodice, se vor bucura de salvarea dinților!

Boala parodontală, principala cauză a pierderiI dinților

Boala parodontală este o afecțiune a sistemului de menținere a dintelui: gingie, os alveolar, ciment radicular, ligamente.

Este cauzată în principal de placa bacteriană, care determină afectarea parodonțiului marginal, cu rol în menținerea dintelui.

În faza incipientă, afecțiunea parodontală poartă numele de gingivită și este reversibilă, prin tratament adecvat și prin menținerea unei igiene riguroase.

Simptomele gingivitei:

Netratată, gingivita poate duce la parodontoză și în final la pierderea dinților de pe arcadă.

Simptomele parodontozei:

Primii pași pentru a preveni și trata boala parodontală sunt:

Identificarea problemelor parodontale în fazele incipiente și efectuarea tratamentului cât mai devreme sunt factori deosebit de importanți în salvarea dinților.

clinicile dentare Unident

5/5
+80 Recenzii in Google
5/5
+170 Recenzii în Facebook

Te AScultăm

blank