blank

Politica de plată și executare a serviciilor medicale

1. Cum plătesc ?

Pentru serviciile medicale achiziționate on-line de pe www.unident.ro aveți la dispoziție următoarele modalități de plată:

· plata online prin card bancar (înainte de efectuarea plății se va afișa exact valoarea cheltuielilor)

2. Când se execută serviciile medicale achiziționate on-line?

De la momentul achiziționării on-line a serviciilor medicale, un reprezentant Unident vă va contacta pentru a stabili împreună cu dumneavoastră data și ora la care vă puteți prezenta la cabinet pentru executarea serviciului sau pachetului ales. Executarea serviciilor medicale se poate face imediat în ziua următoare de la data achiziției, până la cel mult 30 de zile.

 

Politica de retur / anulare

1. Cum anulez un serviciu medical achiziționat on-line?

În cazul în care a fost achiziționat on-line un serviciu medical de care nu doriți să beneficiați, ne puteți contacta la numerul de callcenter 0340991 pentru a solicita anularea, în termen de 20 de zile.

2. În cât timp valoarea serviciu medical achiziționat on-line va fi returnat în contul personal în caz de anulare?

În funcție de politicile fiecărei bănci, valoarea serviciului medical achiziționat on-line va fi returnat în contul dumneavoastră personal în termen de maxim 5 zile lucrătoare.

Echipa de medici specialiști Unident este alături de dumneavoastră și vă acordă tot sprijinul pentru rezolvarea problemelor dentare cu maximă responsabilitate.

Vrei si tu un zâmbet de invidiat?

Suntem alături de tine, acum și în rate prin TBIPay

blank

Te AScultăm

blank