blank
blank

De peste 20 de ani Împreună

Innovative treatment solutions for you

Fondat în anul 2000, de către Dr. Petronela Luca, Unident este astăzi un brand medical premium, ce se poziționează an de an pe locuri fruntașe în Topul Clinicilor Stomatologice din România.

Fiind prezenți în orașele Tulcea, Galați, Buzău, Brașov va oferim soluții inovatoare de tratament, realizate cu tehnologiile viitorului, fără durere și fără compromisuri, de către o echipa medicală dedicată performanței.

Unident Group s-a dezvoltat continuu datorită investițiilor masive în digitalizare și I.A , clinicile noastre fiind dotate din 2020 chiar cu roboți umanoizi – Pepper, o premieră pentru domeniul medical din România.  Ne-am gândit la nevoile pacienților noștri și am investit pentru a oferi suport pacienților prin intermediul roboților, în perioada de pandemie, dar și la nevoia celor mici de a scapă de frică la dentist.

Cele 4 Clinici Dentare Premium, dotate cu echipamente radiologice 2D& 3D și departamente AȚI, 4 Centre de Radiologie Dentară Digitală 3D, un Laborator Dentar Digital2 centre de Oxigenoterapie Hiperbară și 4 Centre de Educație Medicală aduc valoare imediată pacienților noștri prin calitatea actului medical și a serviciilor integrate.

Poziționarea strategică a clinicilor în zone de interes turistic a condus la dezvoltarea turismului medical național și internațional, care a crescut organic, datorită cererii de servicii medicale marca Unident.

Grație tehnologiilor avansate și a specializării medicilor noștri suntem recunoscuți că tratăm cazurile medicale complexe și salvăm dinții propuși pentru extracție. Mai mult, venim în sprijinul dvs. cu pachete de tratament atractive și eficientizarea timpului petrecut pe scaunul dentar. De asemenea, vă oferim posibilitatea de plată în rate, direct în clinică și garanție de 24 de luni pentru tratamentele efectuate.

Ne-am propus să depășim mereu așteptările voastre oferindu-va mereu servicii medicale  avansate, la standarde premium, acordate în condiții de confort și siguranță maximă.

VIZIUNE, MISIUNE, VALORI

01
VIZIUNE

Viziunea noastră este să cream o lume fara afectiuni dentare. Prevenim afecțiunile dentare, tratăm cu tehnologiile viitorului și monitorizăm pacienții, în vederea obținerii sănătății orale și a calității vieții.

02
MISIUNE

Misiunea noastră este să acordăm soluții inovatoare de tratament premium, realizate cu tehnologii avansate și cu echipe medicale dedicate performanței.

03

VALORI

 Valorile care ne definesc vin să susțină misiunea noastră și reprezintă amprenta tuturor acțiunilor noastre.

Unident - Sănătate, Inovație, Performanță

blank
SĂNĂTATEA

Este obiectivul principal al activității noastre, iar prin orice acțiune pe care o inteprindem, susținem: sănătatea pacienților noștri, a membrilor echipei medicale, a membrilor familiilor noastre, a tuturor celor cu care interacționăm, precum și a celor cu nevoi speciale.

blank
PERFORMANȚA

Suntem dedicați performanței și depunem eforturi continue pentru a atinge standardele de excelență pe care le-am setat. Perfectionam echipa medicala periodic, utilizăm tehnologii inovatoare și tehnici avansate de tratament, conform protocoalelor, pentru a obține cele mai bune rezultate.

blank
INTEGRITATEA

Pentru membrii echipei Unident, integritatea este o valoare absolut necesară în orice etapă a fluxului de lucru: de la procesul de programare, la interacțiunea cu colegii, la comunicarea cu pacienții, la responsabilitatea actului medical, până la mentenanța și monitorizarea pacienților.

blank
INOVAȚIA

Achiziționăm cele mai performante echipamente - Tehnologiile Viitorului, utilizăm cele mai avansate tehnici de tratament si facem studii de cercetare, pentru a obține cel mai bun rezultat, pentru fiecare pacient Unident.

blank
SPIRITUL DE ECHIPĂ

Această valoare este esențială în obținerea rezultatelor optime pe tot parcursul fluxului de lucru. Doar comunicând asertiv, acordând ajutor și lucrând împreună, în echipa se obține performanță, succesul și satisfacția pacienților!

Povestea Unident

”Poveștile de succes încep de fiecare dată cu un vis! Un vis și efort sustinut    generat de o mare pasiune.  Un vis care revine mereu și nu te lasă până nu ia conturul realității și al succesului.

Dintotdeauna mi-am dorit să fac lucrurile altfel. Niciodată nu mi-a fost simpatica matematica, pentru că trebuia să obținem toți același rezultat și nu era loc de creativitate, originalitate, inovație.  Așadar, inca din primul an de profesie am mixat știința medicală cu inovația, pasiunea și creativitatea, iar rezultatul a reusit sa ma ia prin surprindere.

În 2000, am înființat prima companie Unident, intuind faptul că doar deținând o funcție de conducere, având libertatea de decizie, aș fi putut obține cel mai bun rezultat, pentru fiecare pacient al clinicii.

M-am concentrat pe toate nevoile, temerile și așteptările pacientului, am analizat aspectele precum sănătatea, confortul, siguranțși timpul petrecut de pacient în cabinet, toate acestea pentru a obține cel mai bun rezultat.

Viziunea mea a fost aceea de a îmbunătăți rapid și pe termen lung sănătatea dentară a tuturor pacienților care ne trec pragul, folosind cele mai inovatoare tehnici si echipamente, precum și echipe medicale dedicate performanței. 

Pentru ca orice vis sa devina un obiectiv realizat este nevoie însă de viziune, pasiune și eforturi susținute. An de an, am achiziționat tehnologii de ultimă generație, uneori primele, alteori printre primele din România, pentru ca experiența pacienților în clinicile noastre să le depășească așteptările. 

Îmi doresc ca, împreună cu echipa mea, să schimbăm lumea într-una fără dureri dentare. Prevenim afecțiunile dentare, prin programe complexe de profilaxie, tratăm afectiunile cu tehnologii inovatoare,  educăm si monitorizăm pacienții post tratament, în vederea obținerii sănătății orale și a calității vieții.

Vă invităm cu drag să beneficiați de serviciile medicale premium marca Unident, create cu pasiune pentru domneavoastra. ,,

Dr Petronela Luca
Doctor în Științe Medicale
Manager General Unident Group

Te AScultăm

blank