blank

MEDICINA DENTARĂ A VIITORULUI PENTRU TOATĂ FAMILIA

De peste 20 de ani impreuna

Unident Group este un brand medical premium ce se poziționează an de an pe locuri fruntașe in Top 10 clinici stomatologice Romania.

Având reprezentanța in Tulcea, Galați, Buzau și Brașov, oferă servicii avansate de medicină dentară laser, radiologie dentară 3D, tehnică dentară digitală, microchirurgie facială și oxygenoterapie hiperbarică.

Cele 4 Clinici Dentare Premium dotate cu tehnologiile viitorului, 4 Centre de Radiologie Dentara Digitală 3D, un Laborator Dentar Digital cu tehnologie robotica, 2 centre de Oxigenoterapie Hiperbara si 3 Centre de Educatie Medicala sunt dedicate excelenței în medicina dentară.

Din pasiune pentru profesie și empatie pentru pacienți am creat servicii medicale la standarde premium: de la dotarea clinicilor cu tehnologiile viitorului, la designul cu  simbolul sacru Floarea Vieții, aromaterapie cu uleiuri esențiale pure, meloterapie, până la poziționarea cabinetelor și a zonelor de relaxare pe energii favorabile, dupa tehnici feng-shui.

Poziționarea strategică a clinicilor în zone de interes turistic a condus la dezvoltarea segmentului de turism medicalnațional și international, care s-a dezvoltat de la sine, datorită cererii de servicii medicale dentare – marca Unident.

Ne-am propus sa depasim mereu asteptarile pacienților noștri oferind mereu servicii medicale la standarde premium, în deplină siguranță și confort, recenziile pacientilor nostri fiind intotdeauna cea mai frumoasa rasplata!

Povestea noastră

”Poveștile de succes încep de fiecare dată cu un vis! Un vis și efort sustinut    generat de o mare pasiune.  Un vis care revine mereu și nu te lasă până nu ia conturul realității și al succesului.

Dintotdeauna mi-am dorit să fac lucrurile altfel. Niciodată nu mi-a fost simpatica matematica, pentru că trebuia să obținem toți același rezultat și nu era loc de creativitate, originalitate, inovație.  Așadar, inca din primul an de profesie am mixat știința medicală cu inovația, pasiunea și creativitatea, iar rezultatul a reusit sa ma ia prin surprindere.

În 2000, am înființat prima companie Unident, intuind faptul că doar deținând o funcție de conducere, având libertatea de decizie, aș fi putut obține cel mai bun rezultat, pentru fiecare pacient al clinicii.

M-am concentrat pe toate nevoile, temerile și așteptările pacientului, am analizat aspectele precum sănătatea, confortul, siguranțși timpul petrecut de pacient în cabinet, toate acestea pentru a obține cel mai bun rezultat.

Viziunea mea a fost aceea de a îmbunătăți rapid și pe termen lung sănătatea dentară a tuturor pacienților care ne trec pragul, folosind cele mai inovatoare tehnici si echipamente, precum și echipe medicale dedicate performanței. 

Pentru ca orice vis sa devina un obiectiv realizat este nevoie însă de viziune, pasiune și eforturi susținute. An de an, am achiziționat tehnologii de ultimă generație, uneori primele, alteori printre primele din România, pentru ca experiența pacienților în clinicile noastre să le depășească așteptările. 

Îmi doresc ca, împreună cu echipa mea, să schimbăm lumea într-una fără dureri dentare. Prevenim afecțiunile dentare, prin programe complexe de profilaxie, tratăm afectiunile cu tehnologii inovatoare,  educăm si monitorizăm pacienții post tratament, în vederea obținerii sănătății orale și a calității vieții.

Vă invităm cu drag să beneficiați de serviciile medicale premium marca Unident, create cu pasiune pentru domneavoastra. ,,

Dr Petronela Luca
Doctor în Științe Medicale
Manager General Unident Group

Te AScultăm

blank