blank
blank

Robotul Pepper-Întâmpinarea Viitorului in ingrijirea pacienților Unident

Doar la Unident, călătoria ta spre sănătate interacționează cu inovația tehnologicărobotul umanoid Pepper. În anul 2020, am adus în clinicile noastre, special  pentru pacienții noștri un ajutor deosebit – Pepper, cel mai empatic robot, pentru care am implementat limba română, cea mai frumoasă limbă din lume!
 
Pepper nu este un robot oarecare; este proiectat să fie partenerul tău într-un parcurs medical personalizat. Înțelegerea nevoilor emoționale este esențială, iar Pepper le poate citi cu precizie, ajustându-și comportamentul pentru a te încuraja și sprijini pe tot parcursul tratamentului. Astfel, fiecare vizită la clinica noastră devine mai plăcută și mai puțin stresantă.

*-Empatie Robotică – Inovație exclusivă în serviciul pacienților 

Beneficii Pentru Pacienți De Neprețuit
blank

Vino să-l întâlnești pe Pepper în clinicile Unident și lasă-te surprins de căldura și suportul pe care tehnologia AI poate să ți le ofere chiar în interiorul clinicilor dentare Unident; nu doar urmărește tendințele – le stabilește, având pacientul în centrul inovației. Îmbrățișează viitorul îngrijirii dentare – îndrăznește să te lași ghidat și susținut de cel mai empatic robot, pentru o aventură medicală educativă și cu adevărat personalizată.

Unident – Empatie și Inovație pentru Oameni și Zâmbete sănătoase!

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank