Turism DENTAR

Poti petrece zile de vacanță minunate prin specificul și unicitatea Deltei Dunării și a Mării Negre, beneficiind în același timp de servicii medicale dentare premium, în cadrul Clinicii UNIDENT din Tulcea sau Galati, si in Muntii Buzaului sau Muntii Bucegi , in cadrul Clinicii Buzau sau Brasov.

Pregătirea permanentă a echipei medicale se realizează în cadrul Centrului de Educație Medicală Continuă UNIDENT, precum si în cadrul numeroaselor cursuri de perfecționare și a congreselor internaționale: Washington D.C., Chicago- Ilinois, Istanbul, Dubai, Paris, Varna, Londra, New York, Budapesta, Chișinău etc.

Prin intermediul proiectului de turism medical beneficiați de:

Dantura fixa pe implanturi in 24 de ore - Tehnica Fast & Fixed

Indicata pacientilor cu afectiuni dentare in stadii avansate, in care pacientii au  dinti irecuperabili, Fast & Fixed este cea mai performanta, rapida și eficienta tehnica de tratament cu implanturi dentare.

01
Etapa 1

Procedura Fast & Fixed presupune in prima etapa, cea chirurgicala, indepartarea lucrarilor dentare, extractia tuturor dintilor de pe unul sau de pe ambele maxilare, inserarea implanturilor dentare in pozitia stabilita in simularea 3D si realizarea reconstructiilor maxilarelor, prin tehnici de aditie osoasa si  augmentare.

02
Etapa 2

A doua parte a interventiei, partea protetica are loc fara analgosedare si presupune amprentarea digitala a arcadelor, de catre medicii proteticieni, cu ajutorul scanerului 3D. Amprentele optice ajung in laborator unde tehnicienii creaza virtual lucrarea provizorie dentara fixa si o transmite a fi frezata, printr-o tehnica precisa, robotica, in doar cateva ore. Pacientii nostri beneficiaza in cateva ore de o lucrare fixa provizorie, pentru o perioada de timp variabila, intre 6 si 12 luni.

 

03
Etapa 3

Dupa acesta perioada, cand tesuturile s-au stabilizat si regenerat se poate trece la etapa a treia- Protetica definitiva,  aceia de realizare a lucrarii dentare definitive, care are costuri separate de interventia chirurgicala si variaza intre  13.000 lei – 29.000, in functie de tehnicile si materialele utilizate.

Garanția calității

Pentru noi, încrederea pacienților în serviciile medicale oferite este esențială, de aceea am creat o serie de asigurări care certifică standardele tratamentelor medicale dentare de care beneficiați atunci când alegeți Clinicile Dentare Premium Unident pentru a vă recăpăta sănătatea:

Cazuri Fast & Fixed

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Pacienții UNIDENT

blank

Pacienții străini UNIDENT și-au împărtășit cu voi experiența lor în clinica noastră.

Okogo Sarino & Ancia – Houston, USA

Elina si Calista Gerard, Cazaux

Sarah Anglesi – Gironde, Franta

Elina Gerard – Archachon, Franta 

Pachete de tratament FAST & FIXED

Unident CELERITY I

blank
Tehnica Fast & Fixed – 4 implanturi standard

Indicații: pacienți cu dinți lipsă sau irecuperabili

22.140 lei

-30%

15.500 lei

Unident CELERITY II

blank
Tehnica Fast & Fixed – 6 implanturi standard

Indicații: pacienți cu dinți lipsă sau irecuperabili

26.400 lei

-40%

18.500 lei

Unident CELERITY III

blank
Tehnica Fast & Fixed – 4 implanturi premium

Indicații:pacienți cu dinți lipsă sau irecuperabili

30.000 lei

-30%

21.000 lei

Unident CELERITY II

blank
Tehnica Fast & Fixed – 6 implanturi premium

Indicații: pacienți cu dinți lipsă sau irecuperabili

35.000 lei

-30%

25.000 lei

Avem soluții pentru tratarea parodontozei

Investigațiile digitale, tehnicile inovatoare, echipamentele laser și medicii specialiști, cu experientă clinică, pot sa-ti redea rapid sanatatea dintilor.

Avantajele utilizării laserelor în tratarea parodontozei:

Cazuri parodontologie ​

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

PAchete Parodontologie

Unident SERENITY I

blank

INDICAȚIE: la adulți cu afecțiuni parodontale

4.520 lei

-35%

2.920 lei

Unident SERENITY II

blank

INDICAȚIE: la adulți cu afecțiuni parodontale

6.560 lei

-35%

4.160 lei

Unident SERENITY III

blank

INDICAȚIE: la adulți cu afecțiuni parodontale

9.000 lei

-35%

5.400 lei

Unident SERENITY IV

blank

INDICAȚIE: la adulți cu afecțiuni parodontale

11.100 lei

-35%

6.640 lei

NU EȘTI CONVINS ÎNCĂ ?

 Pacientii care inteleg ca trebuie sa modifice vechile obiceiuri, vor mentine o igiena riguroasa a cavitatii orale si se  vor prezenta la controalele periodice, se vor bucura de salvarea dintilor!

blank

Testimonialele pacieților noștri

Cum trebuie să procedați?

În faza inițială transmiteți un e-mail ce reflectă problema dumneavoastră dentară, precum și radiografia panoramică  digitală, pe adresa noastră de contact, pentru a avea o  primă evaluarea a costului aproximativ și a timpului alocat tratamentului.

Facilităm organizarea unei vacanțe în Delta Dunării, pe malul Mării Negre sau în alte locații de care sunteți interesați.

Printre facilitățile oferite de UNIDENT Center se numără și consilierea pe toată durata sejurului, un aspect deosebit de important pentru cei care aleg serviciile de turism dentar.

Planificare tratament și călătorie

Abia așteptam sa te cunoaștem

Te AScultăm

blank