blank

Turism Medical în românia

blank

Alege tratamente dentare inovatoare și de înfrumusețare facială, într-o vacanță relaxantă în România.

Suntem încântați să îți prezentăm oportunitatea de a te bucura de tratamente dentare avansate, precum Dantură fixă pe implanturi în 24 de ore și de proceduri de estetică facială în locații turistice mirifice ale României. În Clinicile Unident îți putem rezolva problemele dentare la prețuri reduse cu până la 40% față de tratamentele din alte țări europene, dar în același timp îți oferim și posibilitatea de a descoperi frumusețile unor orașe precum Tulcea, Galați, Buzău, Brașov, Bucureșți și a zonelor turistice înconjurătoare.

Mai mult te poți bucură de tratamentele noastre beneficiind de pachetele de tratament special create pentru ține, cu discount-uri substanțiale, astfel încât să obții servicii dentare premium la prețuri accesibile.

La Unident, ne-am gândit să venim în sprijinul mai mult în sprijinul tău oferindu-ți o garanție de 2 ani pentru lucrările dentare, astfel încât să te poți bucură de rezultatele tratamentului fără griji. De asemenea, oferim și garanția pe viață pentru implantul dentar, pentru a te asigura că zâmbetul tău va fi mereu frumos și sănătos.

Și pentru a ne asigura că experiența de tratament dentar și de turism este fără griji, îți asigurăm transferul gratuit de la aeroport și cazarea pe toată durata tratamentului. Astfel, te poți relaxa și concentra pe îmbunătățirea sănătății dentare și a aspectului tău.

Pe lângă tratamentul nostru de calitate, te invităm să descoperi atracțiile principale pe care fiecare locație și zona le oferă:

Te invităm să profiți de această oportunitate de a a-ți îmbunătăți sănătatea dentară în timp ce te bucuri de  tradițiile,  cultură și frumusețile  României. Așteptăm cu nerăbdare să-ți oferim servicii de calitate și experiențe turistice de neuitat.

O dantură nouă in 24 ore

Tehnica Dantură fixă pe implanturi în 24 ore constă în reabilitarea imediată a unui maxilar sau chiar a ambelor maxilare, prin inserarea 4-6 implanturi dentare și a unei lucrări dentare provizorii, fixate în maxim 24 ore.

Avantaje

blank
blank
blank
Află de ce să ne alegi
Află dacă tratamentul Fast & Fixed este pentru tine

Dantura fixa pe implanturi in 24 de ore - Tehnica Fast & Fixed

Indicată pacientilor cu afectiuni dentare în stadii avansate, în care pacienții au dinti irecuperabili, Fast & Fixed este cea mai performantă, rapidă și eficientă tehnică de tratament cu implanturi dentare.

01
Etapa 1

Procedura Fast & Fixed presupune în prima etapă, cea chirurgicală, îndepărtarea lucrărilor dentare, extracția tuturor dinților de pe unul sau de pe ambele maxilare, inserarea implanturilor dentare în poziția stabilită în simularea 3D și realizarea reconstrucțiilor maxilarelor, prin tehnici de adiție osoasă și augmentare.

02
Etapa 2

A doua parte a intervenției, partea protetică, are loc fără analgosedare și presupune amprentarea digitală a arcadelor de către medicii proteticieni, cu ajutorul scanerului 3D. Amprentele optice ajung în laborator unde tehnicienii creează virtual lucrarea provizorie dentară fixă și o transmit pentru a fi frezată, printr-o tehnică precisă, robotică, în doar câteva ore. Pacienții noștri beneficiază în câteva ore de o lucrare fixă provizorie, pentru o perioadă de timp variabilă, între 6 și 12 luni.

03
Etapa 3

După această perioadă, când țesuturile s-au stabilizat și regenerat, se poate trece la etapa a treia - Protetica definitivă, aceea de realizare a lucrării dentare definitive, care are costuri separate de intervenția chirurgicală și variază între 13.000 lei și 29.000 lei, în funcție de tehnicile și materialele utilizate.

Garanția calității

Pentru noi, încrederea pacienților în serviciile medicale oferite este esențială, de aceea am creat o serie de asigurări care certifică standardele tratamentelor medicale dentare de care beneficiați atunci când alegeți Clinicile Dentare Premium Unident pentru a vă recăpăta sănătatea.

Cazuri Fast & Fixed

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Pacienții UNIDENT

blank

Pacienții străini UNIDENT și-au împărtășit cu voi experiența lor în clinica noastră.

Okogo Sarino & Ancia – Houston, USA

Elina si Calista Gerard, Cazaux

Sarah Anglesi – Gironde, Franta

Elina Gerard – Archachon, Franta 

Pachete de tratament FAST & FIXED

CELERITY I

blank
Tehnica Fast & Fixed – 4 implanturi standard

Indicații: pacienți cu dinți lipsă sau irecuperabili

25.833 lei

-40%

15.500 lei

CELERITY II

blank
Tehnica Fast & Fixed – 6 implanturi standard

Indicații: pacienți cu dinți lipsă sau irecuperabili

30.833 lei

-40%

18.500 lei

CELERITY III

blank
Tehnica Fast & Fixed – 4 implanturi premium

Indicații:pacienți cu dinți lipsă sau irecuperabili

35.000 lei

-40%

21.000 lei

CELERITY II

blank
Tehnica Fast & Fixed – 6 implanturi premium

Indicații: pacienți cu dinți lipsă sau irecuperabili

41.666 lei

-40%

25.000 lei

Avem soluții pentru tratarea parodontozei

Investigațiile digitale, tehnicile inovatoare, echipamentele laser și medicii specialiști, cu experientă clinică, pot să-și redea rapid sănătatea dinților.

Avantajele utilizării laserelor în tratarea parodontozei:

Cazuri parodontologie ​

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

PAchete Parodontologie

Unident SERENITY I

blank

INDICAȚIE: la adulți cu afecțiuni parodontale

4.520 lei

-35%

2.920 lei

Unident SERENITY II

blank

INDICAȚIE: la adulți cu afecțiuni parodontale

6.560 lei

-35%

4.160 lei

Unident SERENITY III

blank

INDICAȚIE: la adulți cu afecțiuni parodontale

9.000 lei

-35%

5.400 lei

Unident SERENITY IV

blank

INDICAȚIE: la adulți cu afecțiuni parodontale

11.100 lei

-35%

6.640 lei

NU EȘTI CONVINS ÎNCĂ ?

Pacienții care înțeleg că trebuie să modifice vechile obiceiuri, vor menține o igienă riguroasă a cavității orale și se vor prezenta la controalele periodice, se vor bucura de salvarea dinților!

blank

Testimonialele pacieților noștri

Cum trebuie să procedați?

În faza inițială, transmiteți un e-mail care reflectă problema dumneavoastră dentară, precum și radiografia panoramică digitală, pe adresa noastră de contact, pentru a avea o primă evaluare a costului aproximativ și a timpului alocat tratamentului.

Facilităm organizarea unei vacanțe în Delta Dunării, pe malul Mării Negre sau în alte locații de care sunteți interesați.

Printre facilitățile oferite de UNIDENT Center se numără și consilierea pe toată durata sejurului, un aspect deosebit de important pentru cei care aleg serviciile de turism dentar.

Planificare tratament și călătorie

Abia așteptam sa te cunoaștem

clinicile dentare Unident

Scrie-ne și te contactăm rapid

blank