Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
CONTACT
RAPID

Turism Medical

National

UNIDENT CENTER reprezinta conceptul ce inglobeaza calitatile necesare realizarii unui proiect complex de turism medical, atat la nivel national cat si international.

 

Printre atributele care conduc la realizarea unor tratamente performante intr-un timp foarte scurt se numara dotarile tehnologice, UNIDENT CENTER cuprinzand tehnologii digitale, robotice.

 

Pregatirea permanenta a personalului se realizeaza in cadrul Centrului de Educatie Medicala Continua, dar si in cadrul a numeroase cursuri de specializare si congrese internationale: Wachington D.C., Chicago- Ilinois, Istanbul, Dubai, Paris, Varna, Londra, New York, Budapesta, Chișinău, etc.

 

 

Specificul si unicitatea Deltei Dunarii si a Marii Negre

Zambeste si descopera Tulcea!

 

Pentru locuitorii intregii tari, Tulcea reprezinta un punct de atractie fascinant si diversificat. Astfel, prin intermediul proiectului de turism medical al UNIDENT CENTER, acestia pot beneficia de servicii medicale dentare integrate, avansate, la un standard de excelenta bazat pe tehnologiile viitorului si pe echipe medicale dedicate performantei si, in acelasi timp, de o vacanta de neuitat.

 

Puteti petrece zile de vacanta minunate, inedite prin specificul si unicitatea Deltei Dunarii si a Marii Negre, beneficiind in acelasi timp de servicii medicale dentare premium la preturi avantajoase.

 

 

Orasul Tulcea este strabatut de fluviul Dunarea, care prin cele trei brate ale sale Chilia, Sulina si Sfantul Gheorghe se varsa in Marea Neagra, formand astfel una dintre cele mai frumoase delte din lume, o rezervatie naturala ce constituie locul ideal pentru o vacanta de neuitat.

 

Pentru pacientii nostri care nu sunt din orasul Tulcea, facilitam si punem la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru organizarea unei vacante in Delta Dunarii, pe malul Marii Negre sau in alte locatii de care sunt interesati.