blank

Turism stomatologic medical internațional

Alegerea UNIDENT Center pentru servicii medicale dentare de către pacienții din afara României este recomandată din mai multe puncte de vedere. Proiectul de turism medical dentar al Companiei UNIDENT Center promovează medicina, cultura, valorile și tradițiile românești oriunde în lume.

Din respect pentru dumneavoastră, UNIDENT Center practică o medicină dentară premium, avansată și minim invazivă. De aici rezultă multe beneficii, printre care:

blank
blank
blank

Cum trebuie să procedați?

În faza inițială transmiteți un e-mail ce reflectă problema dumneavoastră dentară, precum și radiografia panoramică  digitală, pe adresa noastră de contact, pentru a avea o  primă evaluarea a costului aproximativ și a timpului alocat tratamentului.

Facilităm organizarea unei vacanțe în Delta Dunării, pe malul Mării Negre sau în alte locații de care sunteți interesați.

Printre facilitățile oferite de UNIDENT Center se numără și consilierea pe toată durata sejurului, un aspect deosebit de important pentru cei care aleg serviciile de turism dentar.

Planificare tratament și călătorie

Ghidul Turistului

blank

Pentru pacienții din afara țării, cei care aleg programul de turism medical dentar UNIDENT Center, există numeroase puncte de atracție la nivelul întregii tări. Aceștia vor avea suportul necesar pentru realizarea unei vacanțe de neuitat și pentru bifarea punctelor turistice pe care le doresc. Printre obiectivele care trebuie menționate se numără:

Obiective inedite în proximitatea zonei

Delta Dunării

Aflată în patrimoniul mondial al UNESCO din 1991, fiind clasificată ca rezervație a biosferei, zona Deltei Dunării reprezintă un punct de interes deosebit de important atât pentru turismul național, cât și pentru cel internațional.

Cu o faună și o floră specifică, aceasta reprezintă o zonă liniștită, cu un peisaj aparte ce ascunde sate cu specific pescăresc, plaje sălbatice la vărsarea în mare și canale cu vegetație luxurianta.

blank

Mănăstirea și castrul roman Halmyris de la Murighiol.

Cetatea romană de la Halmyris se găsește pe teritoriul actualei localități Murighiol, județul Tulcea.

Aici gasiți un loc cu o încărcătură istorică deosebită, existând dovezi arheologice ale existenței umane din perioada preromană.

Tot aici a fost construită și Mănăstirea Halmyris cu scopul cinstirii unor creștini martirizați în Iulie 290.

Moscheea Azizyie

Moscheea Azizyie sau Geamia Sultanului Abdul-Aziz este lăcașul de cult reprezentativ al comunității musulmane din municipiul Tulcea.

Geamia aflată în centrul orașului Tulcea a fost ctitorită de Sultanul Abdul-Aziz și este cea mai mare geamie din Dobrogea.

A fost restaurată în 1970. Covoarele au fost donate din Turcia și minaretul a fost ridicat prin sprijinul Republicii Turce.

Clădirea, situată pe str. Independenței nr. 2, este înscrisă în Lista monumentelor istorice din județul Tulcea.

Marea Neagră

Constanța și litoralul Mării Negre reprezintă obiective turistice de mare interes atât pentru cei care vor relaxare și să admire culorile deosebite ale mării, cât și pentru cei care caută localuri exclusiviste sau cea mai tare distracție la cluburi renumite.

blank

Pacienții UNIDENT

blank

Pacienții străini UNIDENT și-au împărtășit cu voi experiența lor în clinica noastră.

Okogo Sarino & Ancia – Houston, USA

Elina si Calista Gerard, Cazaux

Sarah Anglesi – Gironde, Franta

Elina Gerard – Archachon, Franta 

blank

Testimonialele pacieților noștri

Abia așteptam sa te cunoaștem

Zâmbind descoperiți Tulcea!

Pentru locuitorii întregii țări, Tulcea reprezintă un punct de atracție fascinant și diversificat, fiind poarta de intrare în Delta Dunării.

Despre orasul Tulcea

Orașul Tulcea este străbătut de fluviul Dunărea, care prin cele trei brațe ale sale, Chilia, Sulina și Sfântul Gheorghe, se varsă în Marea Neagră, formând astfel una dintre cele mai frumoase delte din lume, o rezervație naturală ce constituie locul ideal pentru o vacanță de neuitat.

Cuvintele care definesc în totalitate orașul Tulcea sunt:

Pentru pacienții noștri, facilităm organizarea unei vacanțe în Delta Dunării, pe malul Mării Negre sau în alte locații de care sunt interesați.

Te AScultăm

blank