blank

VIZIUNE, MISIUNE, VALORI

01
Viziune

Viziunea noastră este să cream o lume fara afectiuni dentare. Prevenim afecțiunile dentare, tratăm cu tehnologiile viitorului și monitorizăm pacienții, în vederea obținerii sănătății orale și a calității vieții.

02
Misiune

Misiunea noastră este să acordăm soluții inovatoare de tratament premium, realizate cu tehnologii avansate și cu echipe medicale dedicate performanței.

03
Valori

 Valorile care ne definesc vin să susțină misiunea noastră și reprezintă amprenta tuturor acțiunilor noastre: sănătate, performanță,integritate, inovație și spirit de echipă.

blank
Sănătate

Este obiectivul principal al activității noastre, iar prin orice acțiune pe care o inteprindem, susținem: sănătatea pacienților noștri, a membrilor echipei medicale, a membrilor familiilor noastre, a tuturor celor cu care interacționăm, precum și a celor cu nevoi speciale.

blank
Performantă

Suntem dedicați performanței și depunem eforturi continue pentru a atinge standardele de excelență pe care le-am setat. Perfectionam echipa medicala periodic, utilizăm tehnologii inovatoare și tehnici avansate de tratament, conform protocoalelor, pentru a obține cele mai bune rezultate.

blank
Integritate

Pentru membrii echipei Unident, integritatea este o valoare absolut necesară în orice etapă a fluxului de lucru: de la procesul de programare, la interacțiunea cu colegii, la comunicarea cu pacienții, la responsabilitatea actului medical, până la mentenanța și monitorizarea pacienților.

blank
Inovație

Achiziționăm cele mai performante echipamente - Tehnologiile Viitorului, utilizăm cele mai avansate tehnici de tratament si facem studii de cercetare, pentru a obține cel mai bun rezultat, pentru fiecare pacient Unident.

blank
Spiritul de echipă

Această valoare este esențială în obținerea rezultatelor optime pe tot parcursul fluxului de lucru. Doar comunicând asertiv, acordând ajutor și lucrând împreună, în echipa se obține performanță, succesul și satisfacția pacienților!

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank