VIZIUNE, MISIUNE, VALORI

Unident Center - Sănătate, Inovație, Performanță

01
VIZIUNE

Viziunea noastră este să cream o lume fara afectiuni dentare. Prevenim afecțiunile dentare, tratăm cu tehnologiile viitorului și monitorizăm pacienții, în vederea obținerii sănătății orale și a calității vieții.

02
MISIUNE

Misiunea noastră este să oferim servicii integrate de medicina dentara premium, realizate cu tehnologii inovatoare si echipe medicale dedicate performantei, in conditii de maxima siguranta si confort, servicii care se adreseaza tuturor membrilor familiei, cat si pacientilor din strainatate.

03

VALORI

 Valorile care ne definesc ca brand si vin să susțină misiunea noastra, reprezinta amprenta tuturor acțiunilor noastre.

Alte valori Unident Center

blank
SĂNĂTATEA

Este obiectivul principal al activității noastre, iar prin orice acțiune pe care o inteprindem, susținem: sănătatea pacienților noștri, a membrilor echipei medicale, a membrilor familiilor noastre, a tuturor celor cu care interacționăm, precum și a celor cu nevoi speciale.

blank
PERFORMANȚA

Suntem dedicați performanței și depunem eforturi continue pentru a atinge standardele de excelență pe care le-am setat. Perfectionam echipa medicala periodic, utilizăm tehnologii inovatoare și tehnici avansate de tratament, conform protocoalelor, pentru a obține cele mai bune rezultate.

blank
INTEGRITATEA

Pentru membrii echipei Unident, integritatea este o valoare absolut necesara in orice etapă a fluxului de lucru: de la procesul de programare, la interactiunea cu colegii, la comunicarea cu pacientii, la responsabilitatea actului medical, până la mentenanța și monitorizarea pacientilor.

blank
INOVAȚIA

Achiziționăm cele mai performante echipamente - Tehnologiile Viitorului, utilizăm cele mai avansate tehnici de tratament si facem studii de cercetare, pentru a obține cel mai bun rezultat, pentru fiecare pacient Unident.

blank
SPIRITUL DE ECHIPĂ

Aceasta valoare este esentiala in obtinerea rezultatelor optime pe tot parcursul fluxului de lucru. Doar comunicand asertiv, acordand ajutor si lucrand impreuna, in echipa se obtine performanta, succesul si satisfactia pacientilor!

Te AScultăm

blank