blank

Albirea dinţilor – pentru un zâmbet alb de sǎrbǎtori

blank

Frumusețea zâmbetului este dată de culoarea, sănătatea şi alinierea dinților. Albirea dinților este un factor important în înfrumusețarea fizionomiei oricui.

Şi cine nu vrea să arate fenomenal de sărbători ?

Să zâmbească frumos în poze și să își poată exprima, în voie, bucuria de a fi împreună cu cei dragi de sfântă sărbătoare a Crăciunului și de Anul Nou.

Nu lăsați ca pozele și amintirile dumneavoastră să fie umbrite de zâmbete ascunse.

Importanţa zâmbetului

Zâmbetul creează o stare de bine, atât fiecăruia dintre noi, cât și tuturor celor cu care intrăm în contact și apropie oamenii prin crearea de legături emoționale. 

Când zâmbim, ne destresăm, ne relaxăm, zâmbetul aducându-ne satisfacție, bucurie și admirație din partea celor din jur. 

blank

În timpul zâmbetului, creierul este mai bine oxigenat, organismul se-nvioreaza și se regenerează. Așadar, zâmbetul întinerește și din punct de vedere estetic și funcțional. 

Zâmbetul suplinește de multe ori cuvintele, fiind un instrumentul subtil și elegant al comunicării non-verbale.

Zâmbind, îți faci viața mai ușoară , ești mai optimist și transmiți celorlalți un mesaj de mai bine.

Culoarea albă a dinților și evoluția acesteia diferă de la persoană la persoană. Această inegalitate poate fi suplimentată de factorii de mediu care pot determina pătarea dinților: obiceiurile alimentare, tutunul, medicația.

Zâmbetul frumos este primul lucru pe care oamenii îl remarcă la noi. El reprezintă o parte importantă din modul în care ne prezentăm în lume și arată că suntem sănătoși și fericiți. Dinții albi sunt semnul unei bune igiene orale.

Cum obținem un zâmbet imaculat

Dar ce este de făcut atunci când zâmbetul nu are culoarea pe care ne-o dorim? 

Din ce în ce mai mulți pacienți doresc să scape de culoarea gălbuie a dinților, să aibă un zâmbet de Hollywood.

Soluția este albirea dinților. 

Albirea poate fi efectuată în clinicile stomatologice sau acasă, prin diverse metode.

Dar cea mai sigură și rapidă metodă de albire a dinților este cea efectuată de către profesioniști, cu substanțe profesionale și cu ajutorul tehnologiilor avansate. 

Medicul specialist va ști exact cum să dozeze substanțele și cât timp să le lase să acționeze. 

Înainte de orice procedeu de albire a dinților, trebuie efectuată o igienizare profesională a dinților și un detartraj corespunzător.  

Departe de vechile metode de albirea dinților, albirea dinților se face acum cu tehnologii de ultima oră, una dintre cele mai avansate fiind lampa Zoom Philips WhiteSpeed.

Clinicile dentare UNIDENT realizează tratamente de albire dentară prin intermediul uneia dintre cele mai performante proceduri de accelerare și îmbunătățire a rezultatelor albirii: Philips Zoom.

  • Philips Zoom a fost creat de stomatologi pentru stomatologi şi pune accentul pe reducerea efectelor secundare şi îmbunătăţirea siguranţei, oferind în acelaşi timp rezultate de înaltă calitate
  • Tehnologia patentată Philips oferă o procedura minim invaziva, precum și o experiență plăcută și ușoară pentru pacienți.
  • Procedura albirii cu Philips Zoom este una extrem de simplă: se folosește un gel de albire pe bază de peroxid de hidrogen, activat de lampa de albire. Sursa de lumină cu LED a Acceleratorului lămpii de albire Philips Zoom WhiteSpeed acţioneaza asupra gelului de albire, accelerând procesul şi îmbunătăţind rezultatul de albire cu până la 40%.
  • Rezultatele sunt uimitoare, întreagă procedura este simplă și extrem de confortabilă pentru pacient, sigură, rapidă și nu provoacă sensibilitate dentară. Gingiile sunt protejate cu atenţie printr-un strat special aplicat pe acestea. 

SPECIALIȘTII CLINICILOR DENTARE UNIDENT VĂ PREGĂTESC ZÂMBETUL DE SĂRBĂTORI, CU MINIM DE DURERE ŞI DISCONFORT !

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank