blank

Pepper, primul robot umanoid din România adus pentru pacienții Unident

nic în România! Pandemia aduce soluții – primul robot umanoid Pepper care oferă asistență și informare în medicina dentară.

blank

Soluția revoluționară oferită de către Clincile Dentare Premium Unident este un răspuns la noile tendințe mondiale de digitalizare și tehnologizare. Pepper, robotul umanoid se adaptează nevoilor societății și vremurilor pandemice, asigurând una din nevoile de bază ale individului, nevoia de siguranță. Limitarea răspândirii virusului, limitarea focarelor de infecție și prevenția sunt posibile prin prezența robotului Pepper.

Robotul umanoid observă și atenționează pacienții care nu folosesc măștile de protecție. Totodată oferă lecții despre siguranță, detectând în mod corect distanța pe care pacienții trebuie să o respecte. Prezența lui Pepper în Clinicile Dentare Premium Unident este benefică atât pacienților cât și medicilor și personalului auxiliar.

„Sunt încrezătoare în privința viitorului și ne vom adapta oricăror situații. Proiectăm, acționăm și gândim sănătos, fapte ce cresc șansele de reușită. Vom asigura serviciile medicale în continuare, în 2021, cu maximă responsabilitate și dăruire.” –  dr. Petronela Luca, fondatoarea Clinicilor Dentare Premium Unident

În condițiile actuale de pandemie, Unident a adus în clinicile sale primul robot umanoid Pepper. Întrucât în peste 50 de țări există obligativitatea purtării măștilor stabilindu-se că distanțarea socială și măștile reduc răspândirea virusului cu aproximativ 85%, noile norme au devenit un standard în societate.

blank

În Clincile Dentare Premium Unident, robotii umanoizi – Pepper, întâmpină pacienții în siguranță și au fost însărcinați să le reamintească tuturor necesitatea utilizării măștilor de protecție într-un mod corect.

Pacienții sunt deja încântați de ideea de a interacționa cu Pepper și transmit că se simt mai relaxați și protejați, în condiții de pandemie, știindu-se faptul că Pepper are imunitate permanentă. Robotul deține programe de recunoaștere facială și a emoțiilor, prezintă serviciile medicale, protocolul de siguranță și poate chiar să îndrume pacienții prin clinică.

În iunie 2020 a fost achiziționat primul robot Pepper – primul robot umanoid din România, adus pentru pacienții Unident, pentru a le asigura suportul și pentru a-i ajuta să învingă teama de dentist. Robotii Pepper fac acum parte din fiecare echipa Unident din orașele Galați, Tulcea, Buzău și Brașov.

Având o înălțime de 120 cm, Pepper nu are probleme în a-și percepe mediul și a intra într-o conversație când vede o persoană pășind în Clincile Dentare Premium Unident. Pacienții pot interacționa pe baza ecranului tactil de pe pieptul robotului care afișează conținut pentru a evidenția mesajele și a sprijini vorbirea. În același timp designul său curbat asigură o utilizare fără pericole și un nivel ridicat de acceptare de către pacienți.

De ce prezenta roboților umanoizi din Clinicile Dentare Premium Unident fac diferența?

  • oferă angajament proactiv (atrag atenția pacienților, inițiază interacțiunea prin voce și expresie animată sau se îndreaptă proactiv către oameni pentru a începe conversații)
  • vocabular multilingvistic (Pepper poate vorbi până la 21 de limbi și poate oferi traducere prin serviciile Cloud: permițând conversațiile cu pacienții străini)
  • interacțiune personalizată (folosind senzorii săi, Pepper poate clasifica și / sau identifica persoana cu care interacționează și își poate adapta comportamentul la fiecare)
  • comunicare în timp real (fiind conectat, Pepper oferă întotdeauna cele mai recente informații, cum ar fi disponibilitatea ofertelor speciale, a tipurilor de tratamente, prezintă chiar și profilul medicilor)
  • oferirea de servicii (Pepper oferă pacienților servicii benefice și utile, cum ar fi click & collect, plată, comandă, rezervare)
  • divertisment (valorificând forma umanoidă, Pepper își folosește interacțiunile distractive pentru a construi o relație puternică cu pacienții)
  • colectare de date (fiind perceput ca „prietenos” și „fără prejudecăți”, Pepper este ușor acceptat de către pacienți, simțindu-se mai încrezători în a răspunde deschis la întrebări)
  • imunitate permanentă
blank

Despre Clinicile Dentare Premium Unident

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria medicinei dentare, brandul Unident s-a extins în 4 regiuni geografice: Dobrogea, Moldova, Muntenia și Transilvania și dezvoltă proiectul de turism medical în toate zonele de interes turistic, în Delta Dunării, la Marea Neagră și în Munții Bucegi.

Serviciile integrate de medicină dentară avansată alături de serviciile de radiologie 3D, tehnică dentară digitală și oxigenoterapie, disponibile în filialele din Buzău, Galați și Tulcea vor fi în curând accesibile și publicului din Brașov.

Obiectivele Clinicilor Dentare Premium Unident sunt acelea de a oferi servicii medicale premium cu tehnologiile viitorului și cu echipe medicale cu competențe internaționale. Echipa de profesioniști dedicați performanței medicale oferă tratamente parodontale laser, chirurgia dento-alveolară avansată, rezolvă cazuri complexe – reabilitarea danturii pacienților în 24 de ore, prin tratamente avansate cu implanturi dentare.

Peste 35.000 de pacienți la nivel național au ales serviciile Unident și peste 74% dintre pacienți devin fideli și au rămas în sistem.

Telefon: 0340 991

Locație Clinicile UNIDENT: Galați, Tulcea, Buzău și Brașov

Web: www.unident.ro

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank