blank

Team building Clinica Unident

blank

Uzlina,  22- 24 OCTOMBRIE 2017

Dupa o perioada de reformatare a echipei Unident a sosit si momentul  cunoasterii mai indeaproape a oamenilor care formeaza echipa noastra, a redescoperirii fiecaruia dintre noi, la nivel de individ, precum si la nivel de echipa.

Ne-am propus sa ne cunoastem mai bine, sa abordam comunicarea asertiva intre membrii echipei, sa invatam sa ne sustinem in indeplinirea obiectivelor  firmei si sa aflam cum comunicam cu pacientul, in functie de temperamentul acestuia.

Am plecat din Tulcea cu masinile pana la Murighiol, de unde ne-am imbarcat pe barcile cu motor acoperite, deoarece erau cativa nori pe cer si un vant racoros. Am fost primiti calduros de personalul resortului si am fost cazati in doua vile.

Salciile pletoase, canalele inguste, natura cu aerul bland tomnatec te imbiau parca la meditatie, relaxare si abandon. Pasionatii de pescuit si-au aruncat unditele si lansetele, visand la marea captura. Focul de tabara asezat pe malul Dunarii ne-a reunit, incalzindu-ne corpurile, sufletele, aruncand umbre jucause pe fetele noastre, doar povestirile lui Nea Vanea, atat de ancorate in trecutul indepartat, acompaniau focul si apoi se risipeau in neant…

In cele trei zile pline, petrecute in Delta Dunarii, la Gulliver Delta Resort- Uzlina am reusit sa  imbinam cursurile intensive cu distractia maxima, intr-un mediu natural sublim si intr-un climat desavarsit.

Am fost fascinati descoperind cat de frumosi sunt oamenii, ascunsi dincolo de profesiile lor cotidiene si cat de simpla poate parea acum comunicarea dintre noi si intelegerea actiunilor fiecaruia, prin prisma temperamentelor.

I-am avut alaturi pe  consultantii  nostri, Radu Calinescu si Emilia Marinescu, care ne-au ajutat sa ne descoperim si sa intelegem mai bine notiunile teoretice, exemplificandu-ne profesionist, prin intermediul exercitiilor practice si a jocurilor. Am petrecut momente magice, atat la cursuri, cat si la concursuri sau in cadrul activitatilor distractive.

Echipati in tinuta sport, cu sapcute marca Unident am plecat cu barcile, in mirifica Delta a Dunarii, pe canale, canalute, lacuri, fiind o experienta unica, de neuitat. Fascinati de flora si fauna Deltei, de culorile toamnei, mangaiati de razele soarelui si imbratisati de natura, ne-am incarcat de energie regeneratoare si ne-am propus sa devenim mai buni, mai uniti in idealuri si mai recunoscatori Domnului, pentru tot ce ne-a daruit.

A plouat cu Diplome in cadrul Concursurilor si nu pentru motivul ca juriul a fost darnic, ci pentru faptul ca a existat un excedent de talent pe metru patrat. Concursul de Pescuit a avut castigatoare pe Ramona Georgiana Prepelita. La Concursul de Dans Locul I a fost ocupat de catre Sandra Vitulescu si Locul II  de Crina Constantin. La Concursul de Karaoke a fost cel mai greu de decis si  cele trei microfoane au fost insuficiente pentru o echipa asa talentata, echipa Unident asigurand entertaimentul pentru intregul resort in acel weekend.  Locul I  a revenit Stefaniei Caramilea Afuza, iar Locul II lui Victor Macovei, fiind rasplatiti pentru talentul lor.

Premiile constand in produse de igiena dentara- periute electrice si dusuri bucale-marca Oral B, au fost acordate  cu drag, de catre  Manager Petronela Luca, in urma votului juriului, constituit din patru membri: Consultant Radu Calinescu, Consultant Emilia Marinescu, Executiv Manager Nicolae Luca, General Manager Petronela Luca.

Ne-am despartit cu nostalgie de  mirifica Delta, de ospitalitatea si bucataria traditionala dobrogeana, de distractia si momentele de relaxare petrecute in familia Unident. Da, asta este sigur. 

Am venit ca o echipa si plecam ca o familie! Nu acesta este scopul unui team –building reusit?

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank