blank

TOP 3 TEHNOLOGII AVANSATE ȘI INOVATOARE IN CLINICILE UNIDENT

Eficacitatea tratamentelor pentru pacienții Unident și predictibilitatea tratamentelor se bazează pe gestionarea previzibilă a afecțiunilor dentare. Medicii stomatologi sunt artiști și oameni de știință, deci trebuie să creeze un mediu ideal pentru tratamentul dentar al pacientului, pornind de la starea clinică.

Utilizarea tehnologiei nu va sprijini doar diagnosticul și tratamentul, planuri cu date solide, obiective, ci face diferența între medici, practicile lor și mai ales, rezultate.

Vă prezentăm 3 dintre cele mai importante aparate recunoscute la nivel mondial pentru eficiența dovedită, disponibile în toate Clinicile Dentare Premium Unident (Galați, Tulcea, Buzău sau Brașov): T-Scan Novus, Florida Probe, VELscope® Vx

T-Scan Novus

În era digitală a stomatologiei, ocluzia (mușcătura) nu trebuie să fie unidimensională. T-Scan Novus este singurul sistem de analiză digitală a ocluziei dentare recunoscut și validat clinic. Datele ocluzale sunt multidimensionale, ceea ce permite clinicianului să vadă forța, sincronizarea și localizarea contactelor ocluzale.

T-Scan Novus vine în ajutorul medicilor pentru a detecta și identifica digital, rapid și eficient contactele dentare premature și relația dintre cele două maxilare.

Medicii îmbunătățesc tratamentul pacientului, totodată o abordare mai sigură și proactivă. Se evită astfel complicațiile dentare generale articulare și musculare pe termen lung.

Analiza ocluzală digitală este o soluție la metoda tradițională de realizare a ocluziei și una care este adoptată de medici pentru a-și trasa mai bine planurile de tratament.

Cum se folosește T-Scan Novus ?

Pe măsură ce dinții pacientului se închid pe senzor, informațiile sunt citite de software, care afișează ocluzal contactele pe măsură ce se reunesc și se separă. Datele sunt capturate sub forma unui film și prezintă modele 2D și 3D ale ocluziei pacientului pentru ambele arcade.

De multe ori, pacienții sunt destul de interesați să vadă pe ecran datele despre forța propriei mușcături. Arătăm pacientului de-a lungul timpului modul în care dinții încep să atingă mai uniform cu o distribuție precisă a acelor forțe. Cu fiecare ajustare putem observa că am început să eliminăm acele forțe care se ciocnesc.

Odată ce am ajuns la un punct de confort al pacientului și contacte consistente bilaterale de intensitate egală, sfătuim pacientul să revină pentru a reevalua rezultatele.

„Nu mai am dureri de cap iar mușcătura mea nu mai este strâmbă!”

Software-ul afișează, de asemenea, avertismente privind implanturile ( ne indică dacă implanturile iau o forță mai puternică sau o forță mai timpurie decât dinții din jur). Gestionarea ocluziei este esențială pentru implanturi, dar și pentru alte aplicații dentare, fie că este vorba despre produse cosmetice, igienă, sau diferite tratamente.

Sistemul T-ScanΤΜ NovusΤΜ poate fi utilizat pentru:

 • Examen cuprinzător inițial
 • Analiză și ajustare ocluzală
 • Depistarea durerilor de cap
 • Prevenția complicațiilor în tratamentul cu implanturi
 • Prevenția fracturilor coroanelor și punților dentare
 • Prevenția fracturii protezelor dentare și a structurilor complexe
blank

Florida Probe

Florida Probe este un software de sondare și grafică (FP32) folosit de medici stomatologi pentru a detecta și diagnostica boala parodontală. 

Ce parametri ai bolii parodontale poate înregistra software-ul FP32?

Software-ul FP32 poate înregistra principalii parametri ai bolii parodontale, inclusiv adâncimea, sângerarea, supurația, recesiunea, hiperplazia, placa, mobilitatea, lipsa dinților, modificări ale dentiției, gingia minimă / fără atașament, MGJ, factorii de risc și alerte medicale. Diagnosticul este precis.

Caracteristicile Florida Probe:

 • Productivitate crescuta (Sistemul acționează ca asistent computerizat pentru examenul parodontal)
 • Precizie îmbunătățită (Sonda computerizată a forței constante a sistemului permite măsurărilor să fie consecvente)
 • Consult personalizabil (Consultul poate fi personalizat pentru a înregistra toate sau unele dintre următoarele informații: dentiție, istoric medical, evaluarea riscurilor, recesiune și hiperplazie, atașament gingival, adâncimea buzunarului, sângerare, supurație, placă, mobilitate, MGJ și diagnostic)
 • Acceptarea crescută a tratamentului (Valoarea reală a sistemului Florida Probe System constă în capacitatea sa de a crește acceptarea de către pacient a terapiilor parodontale pentru o boală care are puține simptome tipice: durere, estetică)

Cât durează să un consult folosind Florida Probe System?

Un examen cuprinzător durează de obicei 14-18 minute. Prin utilizarea sistemului, avem capacitatea de a educa și motiva pacientul să accepte terapia țesuturilor moi, ceea ce crește standardul de îngrijire, producția în ansamblu și în cele din urmă, rezultatul actului medical.

blank

VELscope® Vx

Dispozitivul de examinare adjuvantă numărul 1 din lume. VELscope® Vx este un dispozitiv profesional, inovativ și eficient ce vă poate salva viața! Poate depista în faza incipientă formele de pre-cancer și cancer.

Examinarea anuală cu VELscope® Vx este extrem de importantă deoarece:

 • Simptomele cancerului oral în faze incipiente nu sunt vizibile cu ochiul liber;
 • Extinderea cancerului oral nu este asociată de obicei cu dureri acute;mai mult de 2/3 din totalitatea cancerelor orale sunt diagnosticate abia în stadiile avansate;
 • Depistarea timpurie a cancerului oral crește rata de supraviețuire la aproximativ 80%.
 • Rata de supraviețuire după cinci ani de la instalarea cancerului oral este de 50 – 60% și crește la 80-90%, când este descoperit și tratat în faza incipientă!

Recunoscut de Organizația Mondială a Sănătății în 2010 ca dispozitiv medical comercializat care răspunde problemelor de sănătate la nivel mondial, accesibil pentru țările cu venituri mici și medii, premiatul VELscope® Vx se numără printre cele mai utilizate dispozitive adjuvante din lume pentru vizualizarea cancerului oral sau displaziei pre-malignă.

Peste 25 de milioane de examinări VELscope® Vx au fost efectuate de peste 15.000 de medici stomatologi în 23 de țări din întreaga lume.

Noi cercetări confirmă faptul că factorii de risc pentru cancerul oral au fost extinși pentru a include virusul papilomului uman (HPV16), pe lângă consumul de tutun, consumul frecvent și / sau excesiv de alcool, un sistem imunitar compromis și istoricul trecut al cancerului. Această evoluție demografică prezintă un apel fără precedent la acțiune pentru conștientizarea cancerului oral și proiecții regulate.

Ne bazăm pe investigații și tehnici inovatoare, echipamente avansate și medici specialiști experimentați, pentru a obține cele mai bune rezultate!

Unident. Medicina dentară a viitorului pentru întreaga familie.

Vă așteptăm în Clinicile Dentare Premium Unident din Galați, Tulcea, Buzău sau Brașov.

Telefon: 0340 991

Web: www.unident.ro/contact

Surse:

https://www.floridaprobe.com/fpsystem01.htm
https://velscope.com/product/velscope-vx-system/

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank