blank

Unident deschide un nou Centru Dentar Premium

blank

 

În cadrul clinicii dentare Unident Center Galați, se asigură servicii medicale premium în condiții de siguranță și confort.

Acestea sunt realizabile prin stabilirea diagnosticului corect pe baza investigațiilor 3D și al planului de tratament  multidisciplinar, prin tehnologii avansate și echipe medicale dedicate compusă din General Manager Dr. Petronela Luca, Dr. Andreea Alexe, Dr. Adrian Tudor, Dr. Nicolae Cozmolici și Dr. Adrian Palade.

Aceștia au preluat tradiția născută în clinica tulceană de a oferi pacienților maximum de confort și siguranță prin diagnosticul corect dat de investigațiile 3D, planul de tratament multidisciplinar și tehnologiile de ultimă generație.

Unident Center Galați se adresează pacienților cărora nu le plac compromisurile, mai ales cele legate de sănătatea lor, pacienților ce previn înainte de a trata.

Aceștia vor putea beneficia de:

  • prevenirea cancerului oral prin consultații gratuite cu ajutorul dispozitivului inovator pentru depistarea cancerului oral – Velscope Vx
  • un tratament inovator de regenerare al țesuturilor, ce tratează parodontoza;
    anestezia The Wand fără ac, ce nu oferă senzația de amorțeală;
  • cel mai performant scanner la nivel mondial (Digital Trios 3), ce realizează amprente digitale de mare precizie;
  • Laserul Waterlase ce utilizează molecula de apă pentru realizarea tratamentelor avansate, fără anestezie, freză sau bisturiu, fără durere sau sângerare.

„Ne-am gândit să venim în sprijinul gălățenilor oferindu-le confortul acestor tratamente dentare premium chiar la ei acasă! Ne adresăm pacienților care mergeau la București pentru a beneficia de tratamente performante. Acum acest lucru nu mai este necesar. Având în vedere că existăm deja pe piața medicală gălățeană de aproape doi ani cu un Centru de Radiologie Dentară Digitală 3D Unident și de aproximativ un an cu Laboratorul Dentar Digital – Unident CAD-CAM Laboratory ne-a fost ușor să creăm servicii medicale integrate, adaptate nevoilor pacienților gălățeni”, a declarat Dr. Petronela Luca, General Manager Unident Center.

Vezi articolul integral pe: https://www.ctnews.ro/o-clinica-dobrogeana-se-extinde-la-galati-unident-deschide-un-nou-centru-dentar-premium/

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank