blank

Dinți sensibili la rece sau cald?

Ce cauzează hipersensibilitatea dentară atunci când beți lichide reci sau fierbinți?

Există diferite cauze potențiale ale sensibilității dinților, cum ar fi:

  • Carii dentare (Când zaharurile nu sunt curățate de pe dinți, bacteriile se hrănesc cu ele și formează placă dentară. Sensibilitatea față de alimentele calde și reci este adesea un semn de avertizare că se formează o cavitate și că este timpul să vă programați la medicul dentist.)
  • Eroziunea smalțului (Spre deosebire de cavități, eroziunea smalțului nu este cauzată de bacterii. Smalțul se poate eroda din pricina unei diete acide, ca urmare a a consumului frecvent de băuturi carbogazoase, refluxului acid, bulimiei, vărsăturilor cronice din timpul sarcinii, alcoolismului, poate deveni mai slab pe măsură ce îmbătrâniți, iar clorul prezent în apă vă poate eroda dinții dacă sunteți înotător de bazin.)
  • Un dinte crăpat (Un dinte ciobit sau fisurat poate expune nervii din interiorul dintelui, determinând creșterea sensibilității.)
  • Obturația uzată sau spartă ( Dacă o plombă devine uzată, crăpată sau slăbită, este posibil să nu mai fie eficientă în protejarea nervului dentar din structura dintelui.)
  • Infecție gingivală ( Această infecție bacteriană poate provoca inflamația gingiilor și sensibilitatea dinților. Dacă nu este tratată, afecțiunea poate afecta țesutul și osul care vă susțin dinții, determinându-i să se slăbească sau chiar să cadă.)
  • Infecție ( În unele cazuri, sensibilitatea poate fi rezultatul unei infecții adânci în dinte.)
blank

Ce puteți face pentru a trata sensibilitatea dinților?

În Clinicile Unident decontaminarea bacteriana și tratamentul hipersensibilității dentinare se realizează cu laserul diodă EPIC™ de la Biolase.

Asigurați-vă că efectuați controale stomatologice periodice și igienizare profesională complexă. Periați dinții de cel puțin de două ori pe zi. Folosiți ața dentară sau curățați-vă între dinți cu perii inter-dentare sau flossers de apă cel puțin o dată pe zi. Utilizați apă de gură anti-microbiană și un răzuitor pentru limbă.

În cadrul Clinicilor Dentare Premium Unident, oferim mai mult decât tratamente de succes. Oferim cele mai bune sfaturi pentru a menține rezultatele tratamentelor pentru cât mai mult timp. Aflați de la specialiștii noștri cum să obțineți o stare de sănătate orală optimă și ce metode de igienizare orală personală puteți aplica pentru a vă păstra cel mai frumos zâmbet. 

Mai mult, acordăm reduceri substanțiale la pachetele de igienizare profesională a cavității orale, la decontaminarea bacteriană, la consultații periodice, tocmai pentru a vă ajuta să mențineți sănătatea orală pe termen lung.

blank

Ne dorim pacienți fericiți și din acest motiv am creat beneficii reale, mai multe pachete de tratament, pentru ca dumneavoastră să profitați de servicii premium la prețuri avantajoase: https://www.unident.ro/onorarii

Unident. Medicina dentară a viitorului pentru întreaga familie.

Vă așteptăm în Clinicile Dentare Premium Unident din Galați, Tulcea, Buzău sau Brașov.

Telefon: 0340 991

Web: www.unident.ro/contact

Te AScultăm

blank