blank

Avantajele sistemului de implanturi FAST & FIXED

Te regasesti in situația de a fi total edentat și a avea o proteză mobilă sau deloc? Ai foarte mulţi dinţi lipsă, iar restul imposibil de salvat? 

Cauți o metodă cât mai rapidă și eficientă de a restaura frumuseţea şi funcţionalitatea dinţilor tăi, pentru a putea zâmbi și mânca normal?

Avantajele generale ale sistemului de implanturi

FAST & FIXED

Avantajele acestui sistem de implanturi sunt generale sau specifice, în funcţie de situaţia clinică a fiecărui pacient.

Aşadar, de ce să apelezi la implanturi FAST & FIXED?

 • Ca să arăţi mai tânăr.  Atunci când ţesutul osos al maxilarului şi mandibulei nu mai au ce să susţină, se resoarbe, considerând că nu mai este necesar în acel loc. Proteza mobilă nu are susţinere în os, este ataşată de gingie, aşadar osul se resoarbe în continuu.  Practic conturul feţei tale se strânge precum o smochină, iar acest fapt determină apariţia de riduri, lăsarea trăsăturilor (a obrajilor, a colţurilor buzelor), aspectul supt al buzelor şi ascuţirea bărbiei. Inserarea de implanturi în os va determina formarea de os în zonă şi “umplerea” trăsăturilor. Obrajii se vor împlini, ridurile din jurul gurii se vor atenua, iar buzele tale îşi vor recăpăta volumul.
blank
 • Pentru că este soluţia cea mai rapidă si modernă de a obţine dinţi noi, fixaţi în os.   Sistemul de implanturi Fast & Fixed îţi schimbă viaţa într-o ziToate intervenţiile se realizează în aceeași zi. Extracţiile dinţilor care nu mai pot fi salvaţi, inserarea de implanturi şi plasarea lucrării protetice temporare. 
 • Ca să eviţi intervenţii chirurgicale suplimentare şi costisitoare, precum sinus lifting sau adiţii osoase. 
 • Pentru că este varianta cea mai economică de a îţi schimba viaţa prin implanturi dentare.   Sistemul modern utilizează doar 10 implanturi în total, pentru întreaga cavitate orală, iar forma specifică a implanturilor permite, în cele mai multe cazuri, evitarea intervenţiei chirurgicale de adiţie osoasă. Fiind vorba de un „pachet de tratament” , preţul total este mai mic decât suma de plată pentru implanturi şi proteza protetică luate separat. 
 • Sistemul de implanturi Fast & Fixed poate fi folosit doar pentru o arcadă (superioară-mandibulă sau inferioară-maxilar) sau pentru ambele arcade.
 • Dacă este vorba de un Fast & Fixed total, îţi poţi alege culoarea şi forma dinţilor , pentru că nefiind nici un dinte natural rămas, nu este nevoie să armonizăm dinţii noi cu cei vechi. 
 • Pentru că riscurile intervenţiei sunt mult scăzute, decât în cazul implanturilor normale . Designul inovator al implanturilor evită formaţiunile anatomice importante, ca sinusurile la maxilarul superior sau canalul mandibular, nervul alveolar şi gaura mentonieră la mandibula. Implanturile laterale sunt inserate înclinate în unghi de 45. 
 • Ca să beneficiezi de implanturi calitative – tehnologie şi fabricaţie germană

De ce să apelezi la FAST & FIXED, dacă ai o proteză mobilă- avantaje specifice:

blank
 • Ca să elimini disconfortul cauzat de scoaterea protezei din gură când dormi; 
 • Ca să elimini intrarea zilnică în contact cu substanţele chimice existente în adezivul protezei şi timpul pierdut cu lipirea acesteia; 
 • Ca să nu mai fie nevoie să ajustezi/schimbi proteza, din cauza resorbţiei osoase continue; 
 • Ca să simţi din nou gustul adevărat al alimentelor. Proteza acoperă bolta palatină, ceea ce alterează simţul gustului; 
 • Ca să scapi de teama permanentă că proteza s-ar putea desprinde
 • Ca să elimini disconfortul creat de mestecare şi vorbire.

De ce să apelezi la implanturi  FAST & FIXED, dacă nu mai ai deloc dinţi, sau mai ai doar câţiva, care trebuie extraşi:

 • Ca să poţi mânca din nou toate alimentele de care are nevoie organismul tău pentru a funcționa, ca să poţi mesteca alimentele corect, pentru a nu suprasolicita stomacul. Dinţii îşi au rolul foarte bine stabilit în organism. Dacă nu am fi avut nevoie de ei, nu ar fi existat. Digestia începe în cavitatea bucală. 
 • Pentru un aspect normal şi eliminarea problemelor psihologice izvorâte din problema edentaţiei totale sau parţiale; 
 • Pentru o viaţă socială normală
blank
 • Ca să poţi zâmbi şi râde din nou, pentru a-ţi exterioriza bucuria. Atunci când te abţii să râzi şi chiar să zâmbeşti, cei din jur te percep ca fiind ursuz şi trist, iar în timp chiar aşa vei deveni.

Clinicile dentare UNIDENT Tulcea şi Galaţi îţi stau la dispoziţie cu cele mai avansate tratamente de implantologie orală, inclusiv

SISTEMUL DE IMPLANTURI FAST & FIXED.

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank