blank

Ce înseamnă conceptul Fast & Fixed?

În condițiile în care chirurgia și implantologia dentară au evoluat foarte mult în ultimii ani, oamenii ar trebuie să cunoască mai bine beneficiile și să profite din plin de avantajele oferite. Chiar dacă, pentru produsele cele mai avansate, costurile nu sunt mici, implicațiile medicale, estetice și sociale sunt remarcabile și demne de luat în calcul, de toți cei care se confruntă cu problema pierderii majorității sau tuturor dinților.

Acesta este și motivul pentru care astăzi vrem să oferim câteva informații de bază despre cel mai revoluționar sistem de implanturi disponibil în prezent, cunoscut și drepte conceptul Fast & Fixed.

blank

Ce este conceptul Fast & Fixed?

Conceptul Fast & Fixed sau conceptul de implant dentar imediat este unul revoluționar, care a schimbat medicina dentară și a oferit pacienților aflați în situații foarte delicate și critice, posibilitatea de a mânca, zâmbi și avea o viață normală din nou.

Produsul oferă șansa de beneficia de dantură fixă funcțională, în numai 24 de ore de la inserarea celor 4 sau 6 implanturi necesare. Acesta reprezintă cea mai indicată soluție pentru cei care își doresc intrarea rapidă în normalitate și reîntoarcerea cât mai curând, la activitățile și rutina obișnuită.

Conceptul Fast & Fixed reprezintă cel mai modern sistem de implanturi, ce permite oricărui pacient să beneficieze de dantură fixă, în cel mai scurt timp posibil, fără să mai aibă de suferit din pricina aspectului, până la montarea danturii definitive.

El poate fi aplicat atât în cazul celor care mai au doar câțiva dinți, ce nu pot oferi stabilitate și susținere pentru o coroană, cât și pentru cei care au pierdut deja toți dinții de pe o arcadă. Este o alternativă incomparabil mai bună, confortabilă, funcțională, de durată și estetică pentru o proteză mobilă.

Spre deosebire de sistemele anterioare, unde numărul de implanturi necesare era mult mai mare, în acest caz, grație conceptului special, numărul de implanturi este redus la 4 implanturi pe mandibulă și 6 implanturi pe maxilar.

De aceea Fast & Fixed este un tratament cu implanturi, rapid, cu minimum de disconfort, ce îți poate reda încrederea în sine, plăcerea de a mânca și de a vorbi, bucuria de a zâmbi și de a avea o viață socială normală, în cel mai scurt timp posibil.

Cine poate beneficia de conceptul Fast & Fixed?

Cu siguranță protezarea imediată este un detaliu care schimbă mult percepția despre procedură și utilitatea ei în viața de zi cu zi. Conceptul este cea mai potrivită alegere pentru cei care au de suferit din cauza pierderii dinților și își doresc să scape de disconfortul provocat de aspectul și funcționalitatea danturii.

Procedura este recomandată pentru:

  • Persoanele care mai au câțiva dinți, pe una sau ambele arcade, iar refacerea esteticii și funcționalității ar fi una mult mai complexă și costisitoare;
  • Persoanele care nu mai au niciun dinte pe una sau ambele arcade;
  • Persoanele care suferă de parodontoză avansată, au pierdut majoritatea dinților, iar pierderea dinților care au mai rămas este doar o chestiune de timp;
  • Cei care vor să scape de disconfortul protezelor mobile.

Care sunt beneficiile implanturilor rapide, în 24 de ore?

Beneficiile oferite de acest nou concept de implanturi sunt incontestabile și numeroase. Acestea includ:

  • o intervenție stomatologică rapidă și fără durere, cu sedare conștientă;
  • mai puține implanturi decât în variantele clasică;
  • protezare imediată după intervenție, cu dantură funcțională în câteva ore;
  • refacerea mult mai rapidă a zonei, după implanturi;
  • dantură fixă, stabilă, confortabilă și estetică;
  • o durată de viață a implanturilor de 15 – 25 de ani.

Pentru a afla dacă și în ce condiții puteți beneficia de conceptul de implant Fast&Fixed, cel mai bine este să vă programați un consult într-un cabinet de specialitate, în clinicile Unident. Aici dispunem de specialiști care se pot ocupa de toate etapele implicate, inclusiv de operații de sinus lift, sedare conștientă sau implanturi pentru pacienți ce suferă de osteoporoză sau alte afecțiuni ce antrenează măsuri suplimentare de pregătire, înainte de intervenție.

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank