blank

De ce este implantul dentar atât de apreciat?

blank

Implantul dentar reprezintă mai mult decât înlocuirea unuia sau mai multor dinți lipsă.

Implantologia orală este soluţia atât de aşteptată, pentru înlocuirea dinţilor pierduţi fără sacrificarea celor din jur.

Implantul dentar este o rădăcină artificială, creată special pentru înlocuirea unui dinte pierdut, în cel mai conservator, funcţional şi estetic mod.

Și totuși, de ce este implantul dentar atât de apreciat de medici și pacienți deopotrivă?

  • Implantul este singura soluţie de înlocuire a rădăcinii dinţilor pierduţi.

Nici o altă metodă de înlocuire a dinţilor pierduţi, de până la apariţia implanturilor, nu a reuşit performanţa înlocuirii rădăcinii dentare. Inserarea în os a unei rădăcini artificiale asigură o funcţionalitate maximă dintelui artificial.

  • Implantul salvează dinţii sănătoşi.

De fiecare dată când în trecut, pacientul pierdea un dinte, i se comunica faptul că dintele poate si trebuie să fie înlocuit, dar…tratamentul va necesita sacrificarea altor doi dinţi sănătoşi alăturaţi, pentru crearea unei punţi dentare.

Implantul dentar a venit aşadar ca o soluţie salvatoare, conservatoare.

Dar nu numai atât.

  • Implantul împiedică îmbătrânirea prematură a fizionomiei.
blank

Puţini pacienţi ştiu că lipsa dinţilor determină resorbţia osului care susţinea rădăcina acestora în trecut.

Osul maxilar intră într-un proces natural de remodelare a spaţiului rămas gol în urma pierderii unui dinte.

Şi mai puţini știu că această resorbţie afectează fizionomia.  Aspectul supt al feţei oamenilor în vârstă este determinat de resorbţia osoasă.

Inserarea implantului dentar determină un proces natural de regenerare osoasă, intervenit pentru a susţine noua rădăcină.

  • Implantul este cea mai estetică soluţie de înlocuire a dinţilor pierduţi. Faptul că partea protetică are susţinere în rădăcină permite obţinerea unei estetici deosebite. 

Implanturile pot susţine o punte dentară, în cazul în care nu există dinţi naturali în zona respectivă.

Această posibilitate salvează zâmbetul pacienților cu ai mulţi dinţi lipsă, precum şi sănătatea lor orală si generală, prin redarea funcţionalităţii dinţilor pierduţi şi împiedicarea resorbţiei osoase  în zonele cu implanturi.

  • Implanturile dentare dau posibilitatea pacienţilor total edentaţi să renunţe la protezele mobile.

O serie de implanturi special proiectate, pot susţine lucrări protetice complexe, precum proteza fixă pe implanturi. Clinicile Dentare UNIDENT utilizează cele mai performante sisteme de implanturi de acest gen din lume: Bredent Fast&Fixed, Nobel Biocare All on 4 şi Nobel All on 6.

blank

Lucrările protetice fixe pe implanturi sunt apanajul stomatologiei moderne, fiind cea mai avansată metodă de tratare a edentaţiei totale.

  • Implantul dentar este proiectat, fabricat şi inserat prin tehnologii foarte avansate şi exacte.

Clinicile Dentare UNIDENT realizează tratamente cu implant dentar, utilizând sisteme de implant produse de cele mai prestigioase companii în domeniu, fapt ce conferă o estetică deosebită, stabilitate excelentă şi durabilitate mare. Clinica UNIDENT folosește Implanturile dentare NOBEL BIOCARE, care înglobează în prezent cea mai avansată tehnologie de implantologie orală.

Clinicile Dentare din cadrul grupului UNIDENT CENTER vă stau la dispoziţie cu cele mai moderne soluţii de refacere a sănătății orale şi a zâmbetului dumneavoastră.

blank

Te AScultăm

blank