blank

Implant dentar în GALAŢI, cu garanţia calităţii brand-ului UNIDENT CENTER

blank

Știați că puteți beneficia de implant dentar în Galați, chiar în orașul dumneavoastră?

Sub umbrela brand-ului UNIDENT funcționează în Galați o Clinică Dentară Premium, care vă pune la dispoziție cel mai performante tratamente de implantologie orală.

Implantul dentar- metodă modernă de înlocuire a dinților lipsă  

blank

Implantologia modernă utilizează tehnici chirurgico-protetice de înlocuire a unuia sau a mai multor dinți sau de reabilitare totală a a unei arcade, cu ajutorul unuia sau a mai multor implanturi dentare.

Implantul dentar este un înlocuitor artificial al rădăcinii unui dinte pierdut. 

Precum ne spune și numele, diferența față de soluțiile clasice de înlocuire a dinților pierduți este faptul că noul dinte este implantat efectiv în os, devenind parte din acesta, printr-un proces de osteointegrare.

Implantul este realizat din materiale biocompatibile, ce pot fi acceptate de corp ca parte integrantă.

Un important avantaj este acela că se evită sacrificarea dinților vecini, prin devitalizare și șlefuire, pentru realizarea de punți dentare menite să susțină o coroană dentară ce nu are susținere în os, având doar funcție estetică.  

De asemenea, se evită sau se elimină proteza dentară mobilă, ce are numeroase neajunsuri.

Tehnica de implantare dentară împiedică resorbția osoasă, ce apare în cazul punților dentare și al protezelor dentare și conferă deplină funcționalitate și estetică deosebită noilor dinți implantați.  

Implant dentar în Galați 

Dacă dorești să beneficiezi de implant dentar în Galați, te invităm în Clinica Dentară UNIDENT Galați, pentru a experimenta calitatea la cel mai înalt nivel.

Folosim cele mai bune implanturi și cele mai avansate echipamente cu tehnologie de ultimă generație.

În cadrul clinicilor UNIDENT utilizăm cele mai performante implanturi dentare, provenite de la firme cu renume în domeniu: Bredent, Megagen, Dentium și Alpha Bio.

Implanturile noastre de calitate premium au o puritate apropiată de 98% și o rezistență susținută de studii clinice.

Toate investigațiile radiologice se fac în cadrul clinicii noastre, la scaun, cu aparatură de ultimă generație (timp minim de expunere la radiații). 

blank

Lucrările dentare realizate pe implanturi sunt amprentate digital cu ajutorul scanner-ului intraoral 3D, obținându-se o precizie ridicată. 

Se elimină astfel materialele de amprentare, dăunătoare organismului și procedura neconfortabilă pentru pacient. 

blank

Tehnologiile de ultimă oră din cadrul clinicii Dentare UNIDENT Galați conferă o înaltă precizie lucrărilor de protetica dentară, cum sunt implanturile dentare.

Echipa noastră de tehnicieni dentari realizează adevărate piese de artă, dând fiecărui pacient aspectul estetic mult dorit. 

Pentru un implant dentar în Galați, vă puteți baza pe Clinica Dentară UNIDENT Galați.

În cadrul clinicii noastre beneficiați de servicii premium de implantologie stomatologică, efectuate de către medici dedicați și foarte bine pregătiți profesional, pentru cei mai sănătoși pacienți!

VA STĂM LA DISPOZIȚIE PENTRU PROGRAMĂRI ÎN CADRUL CLINICII DENTARE PREMIUM UNIDENT GALAȚI, LA NUMERELE DE TELEFON 0740 705 706 ȘI 0740 706 705.

Te AScultăm

blank