blank

Implanturi dentare în Tulcea, prin tehnologii avansate

blank

Implanturi dentare în Tulcea?

Poate că nu știai, dar orașul tău adăpostește o clinică de medicină dentară premium, ultra-modernă și dotată cu cele mai noi aparaturi și tehnologii. 

Clinica Dentară Premium Unident din Tulcea este promisiunea tratării afecțiunilor prezentului prin medicina viitorului.

Și tu poți avea un zâmbet frumos

De ce să nu recunoaștem, zâmbetul este o parte foarte importantă a ființei noastre, care ne influențează starea de spirit și calitatea relațiilor interpersonale, zi de zi.

Să te resemnezi asupra faptului că nu poți zâmbi fericit, oricând dorești, deoarece altcineva te-ar putea vedea, este ca și cum ți-ai semna sentința pentru nefericire și izolare socială.

Nu este ceva cu care să te poți resemna, împăcat și fericit, ci este ceva ce te va face nefericit, zilnic, continuu, atât timp cât vei continuă să trăiești în societate, printre oameni cu care va trebui să interacționezi.

Un om care este tot timpul optimist și afișează un zâmbet larg, încrezător, zi de zi, insuflă bucuria sa de a trăi și celor din jur, care și-l vor dori în preajmă, cu drag.

În cadrul profesional, va fi apreciat și considerat un model de atitudine pozitivă.

blank

Prin contrast, o persoană care zâmbește doar foarte reținut și ascuns, poate fi considerată morocănoasă, sau timidă și retrasă. 

Va evita întotdeauna să fie în centrul atenției, iar activitățile extraprofesionale vor fi o corvoadă pentru ea, știind că va trebui să facă față colegilor într-un mediu relaxat, în care toți râd și zâmbesc foarte des. 

Așadar, nu mai aștepta nici o clipă și nu te resemna!

Și tu poți avea un zâmbet frumos, ce îți va schimba viața.

Clinica Dentară Unident Tulcea îți stă la dispoziție cu efectuarea de lucrări protetice care imită perfect dinții naturali, pentru a îți oferi cel mai frumos și natural zâmbet posibil.

Implanturi dentare – soluția viitorului

blank

Cea mai performantă soluție de înlocuire a dinților lipsă o reprezintă tratamentul cu implanturi dentare.

Medicina viitorului ne oferă, prin implanturi dentare, dinți noi, perfect funcționali și perfect estetici.  

  •  Această soluție elimină vechea metodă-a înlocuirii unui dinte lipsă printr-o punte dentară  formată prin devitalizarea și șlefuirea a doi dinți sănătoși.
  •   Implantul dentar nu are nevoie de dinți vecini care să îi asigure stabilitatea, el având rădăcină și stabilitate proprie. 
  •  Noii tăi dinți nu vor fi doar chiar mai frumoși decât cei originali, ci vor fi chiar și integrați în organismul tău. 
  •  Ei vor arăta și se vor simți naturali, îndeplinindu-și funcția masticatorie în mod corespunzător.

Practic, vor arăta ca dinții naturali, îi vei simți ca și cum ar fi dinții tăi naturali și vei mesteca cu ei ca și cum ar fi dinții tăi naturali.

Si…vei zâmbi și râde foarte des, cu încredere în tine și în zâmbetul tău frumos.

Vei scăpa de grija cariilor, în ceea ce privește implanturile, căci acestea nu se pot caria. Cu toate acestea, va trebui sa ai în continuare grijă de igiena ta orală. 

Implanturile, ca și dinții naturali, vor rezista cu atât mai mult cu cât le vei îngriji mai bine.

Poți și tu beneficia de implanturi dentare în Tulcea, chiar în orașul tău.

Implantologie de nivel înalt în clinica dentară UNIDENT Tulcea

blank

Implantul dentar reprezintă practic o rădăcină dentară artificială, ce se înserează în osul maxilar, fiind în timp integrat de acesta. Această rădăcină constă suportul de susținere a coroanei dentare ce va fi atașată de implant printr-o piesă de conexiune numită bont protetic. Implanturile de calitate slabă sau înserate incorect eșuează în a fi integrate în os.

Intenționezi  faci un tratament cu implanturi dentare  Tulcea, apelează la o clinică de renume, unde vei fi tratat de medici excepționali, experimentați, specializaţi în domeniul implantologiei orale: Clinica Dentară  Premium Unident Tulcea.

Clinicile Dentare Unident funcționează sub brand-ul Unident Center, ce reprezintă o garanție a calității   fiecărui tratament efectuat.

Brand-ul Unident Center are ca principiu utilizarea de materiale  echipamente medicale de calitate premium, certificate, provenind de la lideri mondiali în domeniu.

Clinica Dentară Premium Unident Tulcea folosește implanturile dentare NOBEL BIOCARE, MEGAGEN, BREDENT şi DENTIUM, care înglobează în prezent cele mai avansate tehnologii de implantologie orală. 

Utilizăm doar materiale premium, bioactive  biocompatibile, pentru rezultate excelente!

VǍ PUNEM LA DISPOZIȚIE CEA MAI PERFORMANTǍ  TEHNOLOGIE DE ÎNLOCUIRE  DINȚILOR : IMPLANTURI DENTARE ÎN TULCEA,  PENTRU CA TULCENII  SǍ SE BUCURE DE MEDICINA VIITORULUI, CHIAR ÎN ORAŞUL LOR!

VǍ AŞTEPTǍM CU DRAG, ÎN NOUL NOSTRU SEDIU ULTRA-MODERN, DIN STR. TOAMNEI NR. 7A.

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank