blank

Întrebări frecvente despre tratamentul SKY Fast&Fixed

Sistemul de implanturi german Bredent Medical este recunoscut la nivel mondial ca fiind predictibil și eficient și prezinta studii clinice de peste 40 de ani.

Prin tehnica SKY Fast & Fixed concepută de către Bredent Medical într-o singură zi puteți avea dinți ficși cu care puteți mânca, vorbi și zâmbi imediat după operație, reluându-vă astfel viața socială într-un timp record.

Întrebări frecvente

Care este scopul tratamentului SKY Fast&Fixed?

Scopul tratamentului SKY Fast&Fixed este ca pacientul să beneficieze imediat de un tratament rapid cu implanturi și inserarea unei lucrări provizorii. Totul este posibil într-o singură procedură, în doar 24 de ore având ca scop redobândirea funcțiilor masticatorii, fonatorii și estetice, astfel încât pacientul să poată mânca, vorbi și rade din nou, reluându-și activitățile cotidiene.

Pentru ce tip de pacienți este potrivită procedura SKY Fast&Fixed?

Pacienții îngrijorați de faptul că și-au pierdut dinții sau au dinți irecuperabili au acum șansa la o noua viață.

Ce este revoluționar la tratamentul SKY Fast&Fixed?

Tratamentul chirurgical și lucrarea dentară provizorie, se realizează pe parcursul a 24 de ore, timp în care pacientul primește o dantură funcțională și estetică.

 • Începând cu 2007 și până în 2020 au fost folosite la nivel mondial peste 500,000 de implanturi prin procedura SKY Fast&Fixed de la Bredent Medical.
 • Prin tratamentul SKY Fast&Fixed, specialiștii Clinicilor Dentare Premium UNIDENT acordă pacienților un tratament avansat, rapid și cu un rezultat pe termen lung, la un preț corect.

Există contraindicații în folosirea Tratamentului SKY Fast&Fixed?

Tratamentul SKY Fast&Fixed nu este potrivit pentru pacienții care au contraindicațiile obișnuite pentru chirurgie. De exemplu: boli sistemice grave, afecțiuni cardiace cu risc sau diabet decompensat.

blank

Care sunt instrucțiunile oferite pacientului după tratamentul SKY Fast&Fixed?

 • Nu mâncați și nu beți decât după ce efectul anesteziei a trecut. În caz contrar exisă riscul de a mușca obrazul fără să vă dați seama.
 • Deoarece capacitatea dumneavoastră de a reacționa va fi afectată după procedură, nu ar trebui să conduceți.
 •  Folosiți comprese reci în zona rănii în primele ore după intervenție. Nu folosiți compresele reci pe un singur loc pentru mai mult de 30 de secunde, astfel riscați să apară hipotermia.
 • După intervenția chirurgicală, evitați consumul excesiv de alcool și băuturi care conțin cofeină, cum ar fi cafeaua, ceaiul negru sau verde.
 •  Evitați efortul fizic în primele zile, inclusiv, toate activitățile sportive și căldura, cum ar fi sauna sau plaja.
 • Evitați fumatul până în ziua în care suturile sunt îndepărtate. Fumatul dăunează vascularizării sângelui, care poate duce la tulburări semnificative ale vindecării rănilor și la pierderea spontană a implantului.
 • Se va forma rapid un cheag, care contribuie la vindecarea rănilor. Învelișul gri face parte, de asemenea, din procesul propriu de vindecare al corpului. Nu îl eliminați !
 • Sângerarea ușoară din rană este normală. Puteți opri singuri zonele mici de sângerare folosind presiune pe rană, mușcând pe un tampon de tifon. Sângerările abundente apar foarte rar. În acest caz, sunați-ne!
 • Evitați tensionarea excesivă în zona afectată. Puteți să vă spălați dinții în mod normal, dar evitați rana. Clătiți-vă usor gura cu soluție de clătire sau ceai de salvie după ce ați mâncat.
 • Nu consumați produse lactate proaspete care conțin culturi de bacterii (de exemplu, iaurt). Bacteriile acidului din lapte conținute în aceste produse pot duce la infecții și tulburări la vindecarea rănilor.
 • O dietă semi-moale, de genul piureuri este prescrisă pentru o durată de 3 luni. Alimentele tari trebuie evitate.
 • Nerespectarea indicațiilor poate duce la slăbirea șuruburilor și uneori și la ruperea lucrării provizorii. În cazul în care se întâmplă acest lucru, trebuie să contactați imediat cabinetul, astfel încât lucrarea dentara provizorie să poată fi reparata. Dacă acest lucru nu se face, ar putea apărea daune mai mari precum pierderea implantelor.
 • Vă rugăm să luați medicamentele prescrise de noi în dozele indicate. În caz de durere, puteți lua medicamente analgezice dar nu luați Aspirină – acest lucru poate duce la sângerare.
blank

Utilizăm cele mai renumite sisteme de tratament, cele mai avansate tehnici, precum și o echipă specializată, cu experiență clinică

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank