blank

Scapă de proteza mobilă: Alege dantura fixă pe implanturi cu sistemul Fast & Fixed

blank

Un zâmbet frumos nu este doar o carte de vizită a frumuseții, ci și a sănătății. Mulți dintre noi se confruntă cu disconfortul cauzat de protezele mobile, care, deși sunt o soluție acceptabilă, aduc cu ele o serie de inconvenientele. De la dificultăți în masticatie până la probleme de vorbire sau lipsa de confort, toate pot fi eliminate prin alegerea unei soluții moderne și eficiente: dantura fixă pe implanturi, oferită de clinica Unident cu tehnologia Fast & Fixed.

Ce este sistemul Fast & Fixed?

Sistemul Fast & Fixed reprezintă un concept revolutionar în stomatologie, care permite inserarea implanturilor și montarea unei danturi fixe temporare în aceeași zi. Acest lucru înseamnă că pacientul poate pleca de la clinică cu dinți fixi temporari imediat după intervenție, pe care îi va purta până la finalizarea tratamentului.

Beneficiile danturii fixe pe implanturi Fast & Fixed

  1. Confort: Spre deosebire de protezele mobile, dantura fixă pe implanturi nu se mișcă, nu produce iritații sau disconfort, permițându-vă să vorbiți, să zâmbiți și să mâncați fără griji.
  2. Estetică superioră: Dantura fixă pe implanturi arată și simte ca dantura naturală, iar tehnologia Fast & Fixed permite ajustări estetice personalizate, asigurându-se că veți avea un zâmbet radiant și natural.
  3. Functionalitate îmbunătățită: Spre deosebire de proteze, dantura fixă pe implanturi vă permite să savurați alimente dure sau lipicioase fără teama că aceasta s-ar putea deplasa sau deteriora.
  4. Prezervarea osoasă: Implanturile dentare stimulează osul maxilar, prevenind resorbția osoasă care apare în urma pierderii dinților, ajutând astfel la menținerea structurii faciale.
  5. Durabilitate și longevitate: Cu o îngrijire adecvată, implanturile pot dura o viață întreagă, făcând din această opțiune o investiție pe termen lung în sănătatea și estetica dumneavoastră orală.
  6. Soluție rapidă: Procesul Fast & Fixed vă permite să aveți dinți fixi în aceeași zi, eliminând perioadele lungi de așteptare asociate cu alte tratamente dentare.

De ce să alegi clinica Unident pentru sistemul Fast & Fixed?

Echipa noastră de specialiști ai clinicii Unident este dedicată să ofere îngrijire de înaltă calitate, folosind tehnologii avansate care ne permit să obținem rezultate remarcabile. Înțelegem nevoile și așteptările pacienților noștri, iar prin sistemul Fast & Fixed, punem la dispoziție o soluție modernă, eficientă și confortabilă. Scapă de grija protezelor mobile și bucură-te de confortul și siguranța oferite de dantura fixă pe implanturi.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o consultație, contactați-ne astăzi. Este momentul să redescoperiți confortul și încrederea în zâmbetul dumneavoastră!

Te AScultăm

blank