blank

Sistemul de implanturi SKY Fast & Fixed – Bredent

Când vorbim de sistemul de implanturi SKY Fast & Fixed, vorbim despre restaurarea totală atât a  funcţionalităţii dinţilor tăi, cât şi a esteticii zâmbetului tău, în doar o zi.

Conceptul FAST & FIXED

În condiţiile în care ne dorim să rămânem activi până la vârste din ce în ce mai înaintate, în condiţiile în care mulţi pacienţi tineri au probleme foarte mari cu dinţii, în condiţiile în care timpul a devenit foarte preţios, iar cerinţele estetice tot mai mari, cercetătorii de la Bredent au dezvoltat un concept nou de implanturi.

blank

Fast & Fixed este un sistem de 10 implanturi revoluţionare ca formă şi mod de inserare, ce susţin lucrări protetice pentru întreaga cavitate orală.

Acest sistem poate fi utilizat şi pentru o singură arcadă dentară, pentru maxilar fiind format din 6 implanturi, iar pentru mandibulă din 4 implanturi.

Sistemul Fast & Fixed folosește porțiunile de os dur de pe arcada dentară, pentru o maximă stabilitate şi durabilitate.

Întreg sistemul a fost creat special pentru ca intervenţia să dureze puţin, să nu prezinte riscuri şi să poată susţine corect o lucrare de amploare.

Datorită formei angulare a implanturilor laterale:

  • Se evită formaţiunile anatomice ce puteau fi atinse de către niște implanturi normale;
  • Se utilizează la maxim osul existent, evitându-se intervențiile chirurgicale de adiție osoasă;
  • Se creează o ancorare puternică a implanturilor în os, fiind mai lungi şi angulare.

Îţi recomandăm să citeşti mai multe despre avantajele sistemului Fast & Fixed aici

În ce situaţii este recomandat sistemul SKY FAST & FIXED

  • Aveţi câţiva dinţi rămaşi pe arcade, dar sunt total compromiși, neputând fi utilizaţi ca stâlpi pentru eventuale punţi dentare (carii complicate, fracturi, infecții parodontale) 
  • Nu mai aveți nici un dinte 
  • Sunteţi prea tânăr pentru ca proteza mobilă să fie o soluţie acceptabilă 
  • Purtați deja o proteza mobila, dar vă doriţi dinţi ficşi 
  • Nu doriți sau nu aveți voie sa treceţi prin intervenţii chirurgicale de adiție osoasă 
  • Nu doriți sa purtați niciodată proteză mobilă

Implanturile SKY Fast & Fixed – stabilitate şi rezistenţă

Conceput în Germania, tratamentul SKY fast & fixed asigură o stabilitate excelentă a implantului și permite inserarea acestuia, indiferent de densitatea osoasă.

blank

onexiunea dintre implant şi elementele protetice este foarte performantă şi sigură, multumită unui element antirotațional folosit în tehnica de înaltă performanță (torx, folosit în industria aerospațială).

Sistemul de implanturi cu încărcare imediată a revoluţionat lumea stomatologiei şi a schimbat viaţa multor pacienţi. Sistemul Fast& Fixed de la Bredent este cel mai performant şi mai folosit astfel de sistem.

Bredent – calitate germană

De 45 de ani în Germania și din 2007 în România, Bredent Medical GmbH & Co.KG se dedică îmbunătățirii vieții oamenilor, oferindu-le, prin cele mai bune clinici de stomatologie, servicii de implantologie de top și soluțiile cele mai avantajoase de înlocuire a dinților.

Înţelegând faptul că sănătatea pacienţilor este foarte importantă, cercetătorii companiei Bredent au dezoltat cele mai prietenoase, sigure și performante materiale pentru implanturi dentare.

Compania Bredent este recunoscută în plan mondial pentru seriozitate, dedicație și viziune științifică.

blank

Clinicile dentare UNIDENT sunt parteneri medicali ai Bredent, pacienţii noştri beneficiind de cele mai noi tehnologii, materiale performante şi implanturi stabile şi eficiente

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank