blank

Tehnologie de ultimă generație T-Scan Novus

În era digitală spunem adio metodelor tradiționale.

În Clinicile Dentare Premium Unident ocluzia dentară este măsurată prin intermediul tehnologiei de ultimă generație – T-Scan Novus – singurul sistem de analiză digitală a ocluziei dentare recunoscut și validat clinic.

blank

T-Scan Novus vine în ajutorul medicilor pentru a detecta și identifica digital, rapid și eficient contactele dentare premature și relația dintre cele două maxilare.

Prin încorporarea unei alte piese valoroase de tehnologie digitală în Clinicile Unident, ajutăm medicii să îmbunătățească îngrijirea pacientului, oferind totodată o abordare mai sigură și proactivă. Se evită astfel complicațiile dentare și generale articulare, musculare pe termen lung.

Determinăm punctele de contact interdentare, măsurăm intensitatea acestora, pentru a preveni spargerea lucrărilor protetice, pierderea vitalității dentare și fracturarea dinților naturali.

Software-ul afișează, de asemenea, avertismente privind implanturile ( ne indică dacă implanturile iau o forță mai puternică sau o forță mai timpurie decât dinții din jur). Gestionarea ocluziei este esențială pentru implanturi, dar și pentru alte aplicații dentare, fie că este vorba despre produse cosmetice, igienă, sau diferite tratamente.

Sistemul T-ScanΤΜ NovusΤΜ poate fi utilizat pentru:

  • Examen cuprinzător inițial
  • Analiză și ajustare ocluzală
  • Implanturi
  • Coroane și punți dentare
  • Proteza dentară
  • Restaurări complete
blank

Beneficiați de noile tehnologii puse la dispoziția dumneavoastră. Utilizarea tehnologiei nu va sprijini doar diagnosticul și tratamentul, planuri cu date solide, obiective, ci are un impact major în longevitatea lucrărilor protetice și a tratamentelor dentare, prcum și în prevenirea complicațiilor.

Vă așteptăm în Clinicile Dentare Premium Unident din Galați, Tulcea, Buzău sau Brașov.

Unident. Medicina dentară a viitorului pentru întreaga familie. 

Telefon: 0340 991

Web: www.unident.ro/contact

Te AScultăm

blank