blank

TOP 5 avantaje ale danturii pe implant în 24 de ore

De cele mai multe ori lipsa danturii complică alegerile în viață. De câte ori nu ați renunțat la bucuria de a zâmbi atunci când vă aflați în fața aparatului foto? Sau cum v-a afectat atunci când a trebuit să vă limitați doar la anumite alimente pentru că nu puteați mesteca? De-a lungul timpului, lipsa danturii, înseamnă stimă de sine și încredere scăzută.

Dar viața nu se poate limita doar la alegeri stricte și din fericire pentru problemele legate de lipsa danturii există soliții. În Clinicile Dentare Premium Unident oferim tuturor pacienților posibilitatea de a obține o dantură nouă, complet funcțională, imediat, în doar 24 de ore prin tehnica Dantură fixă pe implanturi în 24 de ore.

Aflați în materialul de mai jos cele mai importante 5 avantaje ale danturii fixe de implanturi.

blank

1. Lipsa durerii în timpul inserării implantului dentar

Pacienții noștri raportează că nu simt durere în timpul procedurii inserării implantului dentar. În timpul tratamentului, adesea pacienții dorm. Procedura de inserare a implantului se face cu sedare conștientă. Clinicile Dentare Premium Unident sunt singurele clinici dentare avizate #ATI din oraș pentru sedare conștientă/ analgosedare asistată de către medici anesteziști.

2. Puteți mâncă imediat după inserarea implantului dentar

Unul dintre obiectivele principale ale tehnicii dantură fixă pe implant în 24 de ore este de a vă ajuta să mestecați mai bine și fără durere. Implanturile dentare sunt singura opțiune de înlocuire a dinților care vă permite să vă bucurați de mâncare așa cum puteți cu un set complet de dinți naturali. Stabilitatea și rezistența superioară a implanturilor îmbunătățesc controlul mușcăturii și al mestecării,

3. Îmbunătățește vorbirea

Dinții sunt o parte importantă a modului în care articulăm cuvintele. Dinții lipsă și protezele dentare mobile pot face dificilă vorbirea clară și pronunția cuvintelor. Implanturile dentare susțin vorbirea normală, deoarece sunt stabilizate în maxilar și se simt la fel de naturale ca dinții proprii.

4. Renunțați la proteza dentară mobilă pentru totdeauna

Implanturile elimină disconfortul provocat de protezele dentare mobile și a adezivului. Odată ce vă veți obișnui cu noua dantură, nu vă veți mai opri din zâmbit.

blank
  1. 5. Crește calității vieții, a stimei de sine și a încrederiiS-a constatat în multe cazuri că lipsa danturii înseamnă lipsa stimei de sine. Bucuria provocată de inserarea implantului dentar prin tehnica dantură fixă pe implanturi în 24 de ore este vizibilă imediat. Pacienții au confirmat starea de bine, iar încrederea în propria persoană a luat amploare. Cu cât o persoană zâmbește mai des, încrederea în sine este mai mare. Pacienții prind curaj în a se exprima, calitatea vieții per ansamblu crește, la fel și succesul personal și profesional.

Pentru mai multe detalii despre tehnica Dantură fixă pe implanturi în 24 de ore accesați linkul.

Suntem alături de dumneavoastră și vă acordăm tot sprijinul pentru rezolvarea problemelor dentare. Contactați-ne pentru a planifica un plan de tratament predictibil personalizat.

Vă așteptăm în Clinicile Dentare Premium Unident din Galați, Tulcea, Buzău sau Brașov.

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank