blank

Tratamente avansate de implantologie: ce sistem de implanturi utilizăm?

Selectarea implantului dentar este un pas important în reabilitarea danturii, a redării funcțiilor acestora și a încrederii în sine. Calitatea implantului dentar este la fel de important ca experiența medicului implantolog, pentru a asigura reușita pe termen lung a tratamentului. De aceea, specialiștii Clinicilor Unident sunt alături de pacienți în fiecare etapă a procesului, pentru a obține rezultate remarcabile, folosind tratamente avansate și implanturi dentare performante, certificate, recunoscute mondial.

Alegând tratamentul cu implanturi, nu va mai trebui să puneți mâna la gură pentru a vorbi sau pentru a râde! Veți putea să vă bucurați din nou de viață , cu un zâmbet reconstruit digital, cu materiale premium, biocompatibile și cu vindecare rapidă! Veți putea să vă bucurați de noii dumneavoastră dinți, de masticație, vorbire și estetică remarcabila, revenind la viața dumneavoastră normală!

Datorită tehnologiilor avansate de implantologie utilizate în cadrul Clinicilor Unident și a echipei de specialiști cu experiență relevantă în implantologie/ chirurgie, vă veți bucura de rezultate imediat. Implantarea dentara se face cu ajutorul tehnologiilor avansate de simulare 3D a tratamentului, cu lasere performante și aparatură de top pentru măsurarea stabilității implanturilor, asigurând precizie în realizarea tratamentelor, vindecare rapidă postoperatorie, precum și lipsa complicatiilor sau a durerii.

Ce sisteme de implanturi dentare recomandăm?

blank

În cadrul clinicilor UNIDENT utilizăm cele mai performante implanturi dentare, provenite de la firme cu renume în domeniu: Nobel Biocare, Bredent, Zimmer, calitate germană și elvețiană.

Implanturile utilizate au o calitate premium, o puritate apropiată de 98% și o rezistență susținută de studii clinice îndelungate. Toate investigațiile radiologice 2D și 3D de control și postoperatorii le efectuăm în cadrul clinicilor noastre gratuit! Așa ne asigurăm că am realizat un tratament corect. Studiile relevă o rată de succes spre 98% a tratamentului prin implanturi și îmbunătățesc considerabil calitatea vieții pacienților.

Nobel Biocare – Elveția

Recunoscute în întreaga lume, implanturile dentare premium de la Nobel Biocare sunt rezultatul a peste 65 de ani de inovație în domeniul stomatologiei internaționale. Sistemele de implanturi de la Nobel Biocare îmbunătățesc calitatea vieții pacienților, oferind cele mai bune rezultate. Acestea au o stabilitate ridicată, sunt versatile și cu ajutorul lor pacientul își recapătă frumusețea naturală a zâmbetului în cel mai scurt timp! Implanturile dentare Nobel Biocare sunt recomandate oricărui pacient. Conceptele All- on -4, All- on- 6 sau  cele mixte sunt utilizate pentru reconstrucții complexe și se bazează pe fixarea a 4,  6 sau mai multe implanturi în locații specifice, care permit atașarea unor proteze dentare înșurubate sau a unor lucrări protetice estetice, înșurubate.  Această metodă este potrivită unor maxilare complet lipsite de dinți. Acest concept de implantare este considerat eficient și rapid în reabilitarea complexă a danturii.

Conceptul „One day Implant”, folosit în cadrul clinicilor Unident oferă pacientului posibilitatea de a se bucura de dinți noi în aceeași zi. Acest sistem de implantare este potrivit pacienților care și-au pierdut unul,  mai mulți sau toți dinții și vine in ajutorul celor care doresc să înlocuiască proteza totală cu o lucrare fixă, precum și a celor care au nevoie de înlocuirea unui singur dinte imediat.

Bredent – Germania

Implanturi premium, realizate din titan sau zirconiu, care sunt rezultatul unor studii și experiențe de peste 40 ani de piața de profil. Sistemele de implanturi de la Bredent se inserează rapid și ușor, având un sistem de implantare fabricat în Germania. Sistemul modular are foarte puține componente, ceea ce îl face simplu de utilizat. Implantul ®Bredent SKY Classic are un sistem de implantare ultramodern, fiind realizat din aliaj de titan prelucrat la rece.

Implantul Bredent Blue Sky permite realizarea unei game extinse de lucrări protetice, componentele acestuia fiind suportul ideal pentru țesuturile moi. Orice implant dentar de la Bredent are garanția calității și durabilității.

Zimmer – S.U.A.

Reabilitarea orală cu ajutorul implanturilor Zimmer este de durată și conferă rezultate estetice remarcabile. Sistemele de implanturi Zimmer au o calitate excepțională, fiind cu adevărat inovatoare. Implanturile Zimmer au un design modern și se bazează pe un concept unic pe piață, și anume osteoincoporarea, care reprezintă creșterea țesutului osos în structura implantului. Ultima linie de implanturi este realizată din tantat, un material biocompatibil cu țesuturile umane, la fel ca titanul și zirconiul, material care are aceeași elasticitate cu cea a osului uman. Zimmer este o generație de implanturi de top, integrată în categoria implanturilor premium.

blank

Alegerea implantului dentar se face întotdeauna de către medicul specialist, în funcție de  situația clinică – calitate os, gingie, existență dinți restanți,  nevoile pacientului și în ultimul rând, de bugetul acestuia.

Pentru că ne dorim să avem de fiecare dată cele mai bune rezultate, utilizând tehnologiile avansate și materiale premium, facilităm plata in rate pentru tratamentele de succes pe care le realizăm.

Foarte mare importanță are prețul tratamentului cu implant dentar, deoarece reflectă calitatea materialelor utilizate, a tehnologiilor, dar și a specializării și experienței medicului care efectuează tratamentul. Calitatea și longevitatea lucrării depind de acești factori, iar din acest considerent nu este relevant prețul unui implant, ci a întregului tratament cu implanturi, pentru ca planul de tratament, materialele utilizate și tehnicile de inserare diferă foarte mult.

Tehnicile și tehnologiile avansate asigură o serie întreagă de avantaje pacienților, de la durabilitate, rezistență, până la risc 0 de infecție și vindecare ultra-rapidă.  O lucrare mai ieftină poate da doar impresia că are avantajul prețului mic, dar investiția se poate dovedi mai costisitoare, la final, cele mai multe dintre aceste lucrări necesitând a fi refăcute greu sau chiar imposibil de rezolvat.

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank