blank

Aparat dentar invizibil. Indreptarea dintilor…pe nevazute !

blank

Alegeti tratamentul cu aparat dentar invizibil si veti zambi cu incredere, in orice situatie!

Doar dumneavoastra veti sti ca purtati un aparat dentar.

Ceilalti vor observa doar ca aratati din ce in ce mai bine si ca zambiti din ce in ce mai larg si increzator, pe zi ce trece.

Un numar mare de adulti evita sa apeleze la aparatele dentare, din cauza impactului asupra vieti sociale a individului, pe care ei considera ca acestea il au.

Ceea ce poate nu stiati este ca evitarea si amanarea tratamentului de indreptare a dintilor dauneaza nu aspectului estetic, ci si sanatatii dumneavoastra psihice si fizice.

Cercetatorii din domeniul ortodontiei au venit in intampinarea acestei probleme, pentru a elimina obstacolele ce stau in calea efectuarii tratamentelor ortodontice la timp.

Asadar, aveti nevoie de un tratament ortodontic, pentru indreptarea dintilor, dar va nelinisteste ideea de a purta un aparat dentar, vizibil, pe toata perioada tratamentului?

Avem vesti bune pentru dumneavoastra. Aparatele dentare nu mai sunt, nici pe departe, atat de incomode si inestetice, ca pe vremuri.

Avansarile continue in ortodontie au avut ca rezultat noi optiuni moderne de tratament, astfel incat in prezent exista posibilitatea efectuarii tratamentelor ortodontice cu aparate dentare mult mai eficiente, practice si invizibile pentru ochiul neavizat.

Pentru a satisface toate necesitatile si gusturile, sunt acum disponibile aparate dentare invizibile, atat fixe cat si mobile.

Aparat dentar invizibil fix – INCOGNITO


Aparatele dentare fixe clasice au anumite componente metalice, plastice sau ceramice, toate vizibile, care se fixeaza pe exteriorul dintilor:  bracketi, inele şi arcuri.

E un ansamblu de elemente care se fixeaza, se lipesc ori se prind, piesa cu piesa, pe dinti. Pot fi necesare si unele anexe, in functie de complexitatea tratamentului si de problemele danturii.

Dupa o igienizare riguroasa, medicul dentist aplica fiecare bracket pe dinte, cu ajutorul unui ciment dentar care se intareste, sub actiunea lampii de fotopolimerizare.  

Bracket-ul este o mica piesa metalica, ceramica sau din plastic, ce se lipeste pe suprafata dintelui. Contine un sant care permite inserarea arcului. Prin orificiile bracketilor se introduce un arc metalic, elementul activ al aparatelor ortodontice, care se va fixa in pozitie, cu ajutorul unor ligaduri. Ligadura mentine arcul pe fiecare bracket. Ligadura poate fi metalica sau elastica (de obicei se folosesc cele elastice, sunt mai flexibile si nu irita gingia).

Aparatul dentar invizibil fix are aceleasi componente, cu aceleasi functii, doar ca fabricate din alte materiale si invizibile pentru ceilalti, datorita pozitiei acestora.

Aparatul dentar INCOGNITO face parte dintr-o generatie avansata de aparate care se ascund in mod discret in spatele dintilor (lingual) si nu in partea din fata, asa cum se intampla cu restul aparatelor.

blank


Avantaje:

 • Persoanele care il poarta nu au parte de niciun disconfort pe perioada intregii zile si pot chiar sa uite ca il poarta;
 • Braketii sunt confectionati din aliaje de aur. Agentii corozivi nu au niciun efect asupra aurului, datorita reactivitatii sale chimice foarte scazute. Aurul are numeroase proprietati, printre care si proprietati antiinflamatorii. Este eliminat riscul aparitiei alergiilor;
 • Fata linguala (interiorul gurii) a dintilor este mai rezistenta la atacul carios si la decalcificare decat fata vestibulara, deoarece este permanent scaldata de saliva si astfel permanent curatata;
 • Bracketii sunt realizati in laboratoare speciale din Germania si sunt confectionati impecabil, individualizati pe suprafata dentara a fiecarui pacient, in asa fel incat dificultatile de vorbire si eforturile limbii sa fie minime;
 • Bracketii sunt individualizati, prin urmare riscul de a se desprinde de pe suprafata dintelui este mai redus decat in varianta bracket-ului clasic;
 • Nu este modificata forma sau conturul buzelor, intrucat acesti bracketi nu sunt situati pe suprafata vestibulara a dintilor;
 • Aparatul este executat in urma unei analize si scanari computerizate a suprafetelor dentare, putand fi astfel profund adaptat pentru fiecare persoana in parte.
blank

 

Aparat dentar invizibil mobil – INVISALIGN

INVISALIGN este cel mai nou si modern aparat dentar.

Aparatul a fost creat pentru a veni in intampinarea necesitatii anumitor persoane foarte active social de a participa la diverse evenimente, fara a fi necesar sa poarte aparatul dentar.

INVISALIGN este ca o gutiera invizibila, confectionata dintr-un material care are elasticitate si proprietatea de a muta dinti.

blank

INVISALIGN indreapta dintii folosind o serie de aliniatori detasabili transparenti, care sunt adaptati special la dintii dumneavoastra. Pe masura ce inlocuiti fiecare aliniator odata la doua saptamani, dintii dumneavoastra vor migra – putin câte putin, saptamana dupa saptamana, deplasandu-se treptat spre pozitia finala proiectata.

Avantaje

 • Nu trebuie purtat non-stop, ci intre 18 si 20 de ore pe zi;
 • Actioneaza asupra tuturor dintilor deodatata, si nu individual;
 • Confortabil;
 • Foarte usor de pus si scos, chiar de catre pacient;
 • Transparent;
 • Utilizeaza tehnologie avansata de imagistica 3D computerizata pentru a efectua un plan de tratament complet, pornind de la pozitia initiala a dintilor, pana la pozitia finala dorita;
 • Posibilitatea de a efectua igiena dentara cu rigurozitate, fara aparat;
 • Flexibilitatea de a manca si bea ce doriti in timpul tratamentului, scotandu-va pur si simplu aliniatorii;
 • Mai putin timp petrecut in cabinetul medicului ortodont, pentru ajustari, pentru ca dispare necesitatea ajustarii, ca in cazul aparatelor fixe sau mobile clasice.
blank

 

Tratamentul prin aparat dentar invizibil, fie el fix sau mobil, are menirea de a va transforma zambetul, fara a va perturba viata.

Programati-va la UNIDENT, la tel.  +40.744.400.705 sau +40.744.400.706,  pentru o transformare a zambetului…pe nevazute!

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank