blank

Descoperă tehnologia inovatoare a T-scan pentru analiza ocluzală!

Tehnologia T-scan oferă o analiză precisă a modului în care dinții se întâlnesc atunci când mușcăm sau mestecăm. Această analiză detaliată a ocuziei ajută la identificarea punctelor de contact prea mari sau prea mici și la distribuția inegală a presiunii.

blank

T-scan utilizează tehnologia cu senzori de presiune pentru a evalua și monitoriza dinamica ocluzală în timp real. Prin intermediul acestui instrument avansat, medicii dentiști pot obține o imagine clară a ocluziei, permițându-le să identifice și să corecteze disfuncțiile ocuzale.

Indicații și avantaje medicale:
Tehnologia T-scan este utilizată pentru diagnosticarea și tratamentul problemelor ocluzale precum puncte de contact inegale, supraîncărcare a anumitor dinți sau disfuncții ale articulației temporomandibulare (ATM). Acest instrument oferă medicilor oportunitatea de a crea planuri de tratament personalizate, de a îmbunătăți ajustarea coroanelor și a punților dentare și de a reduce presiunea excesivă asupra anumitor dinți.

Beneficii pentru pacient:
Pacienții beneficiază de o experiență mai precisă și mai confortabilă în timpul tratamentului stomatologic. Analiza ocluzală detaliată realizată cu ajutorul T-scan permite medicului dentist să ajusteze mai precis tratamentul, ceea ce poate duce la o reducere a disconfortului și a duratei tratamentului, și la îmbunătățirea funcționării generale a dinților și a articulației temporo-mandibulare.

Fie că vă confruntați cu dureri de cap recurente, probleme de ocluzie sau pur și simplu doriți să vă asigurați că zâmbetul dumneavoastră este în cea mai bună formă, tehnologia T-scan poate fi soluția de care aveți nevoie pentru ocluzie și funcționare optimă a dinților. Descoperiți avantajele acestei tehnologii inovatoare și consultați-vă cu medicul dentist pentru a afla cum vă poate ajuta să obțineți un zâmbet sănătos și frumos!”

blank

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank