blank

Sistemul Fast& Fixed- Cum poți avea dinți în 24 ore?

blank

Este posibil să aveți dinți noi în 24 de ore, printr-un sistem revoluționar de implantare, disponibil în cadrul Clinicilor Unident! Acest sistem se numește FAST & FIXED și este recunoscut în întreaga lume pentru avantajele pe care le oferă față de implantarea clasică!

Dezvoltat de Bredent, unul dintre primii 10 producători mondiali de implanturi dentare, conceptul revoluționar reprezintă implantarea precisă și sigură de a redobândi calitatea vieții . Pacientul beneficiază de o lucrare completă într-o singură zi, indiferent dacă are unul, mai mulți sau toți dinții lipsă. Iar a doua zi, poate relua activitățile zilnice.

De ce recomandăm FAST&FIXED?

  • Costurile sunt mai mici, deoarece se folosește un număr mai mic de implanturi;
  • Sistemul este mai eficient, stabilitatea lucrării fiind mare;
  • Tot procesul este redus la o singură zi: procedurile de extracție, implantare, reconstrucție osoasă, dacă este cazul și restaurarea temporară se fac într-o singură operație.
  • Procedura este minim invazivă, prin numărul redus de incizii, iar disconfortul pacientului este redus.

Întreaga procedură este digitalizată, specialistul fiind asistat de un ghid robotizat, care eficientizează fluxul de lucru și permite ca întreaga lucrare să fie realizată într-un timp scurt. Mai important, medicul chirurg face  simularea 3D a etapei de implantare si planifică digital întreaga intervenție.

blank

Rata de succes este de 100%. Procedura FAST&FIXED este recomandată marii majorități a pacienților, cu excepția pacientilor tineri și a cazurilor în care este necesară adiția osoasă masivă:

Am apelat la FAST&FIXED acum câteva luni, când am ajuns în țară pentru câteva zile. Am aflat despre această procedură de la un prieten, am dat un telefon și am stabilit o programare pentru o consultație, pentru a vedea dacă pot să beneficiez de acest tratament. Am fost norocos, pentru că am fost programat în următoarea zi, după ce am făcut  radiografiile 3D și analizele de sânge. Totul a durat 24 de ore, iar a doua zi eram ca nou, ceea ce m-a bucurat, pentru că trebuia să mă întorc cu avionul și aveam emoții. Dar totul a decurs perfect: fără durere, cu vindecare rapidă. M-am întors la job cu cei mai noi și cei mai frumoși dinți. Colegilor mei nu le venea să creadă, pentru că am lipsit doar câteva zile! ”,

spune Adrian S, pacient Clinica Unident CENTER

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank