blank

Sistemul Florida Probe – sistem digital esențial în diagnosticarea si monitorizarea parodontozei

În cadrul Clinicilor Dentare Premium UNIDENT, detectatea, diagnosticarea și monitorizarea evoluției bolii parodontale se realizează cu ajutorul Florida Probe, un sistem performant care îi oferă medicului specialist posibilitatea să stabilească istoricul medical al pacientului și să reducă timpii de examinare și diagnosticare. Cu ajutorul acestui sistem și a unui soft performant, medicul realizează rapid, în doar câteva minute, un grafic digital al statusului parodontal.

blank

Diagnostic precis, pentru un tratament eficient

Având o acuratețe ridicată, Florida Probe reprezintă, practic, un asistent computerizat care optimizează fluxul de lucru și oferă rezultate excepționale de fiecare dată. Precizia sistemului de 0.2 mm îl ajută pe medicul parodontolog să ofere un diagnostic corect, clar și să elaboreze un plan de tratament eficient.

Bazându-se pe măsurătorile parodontale clasice, în care este estimată și interpretată adâncimea pungilor parodontale, Sistemul Florida Probe oferă un dosar clinic complet al pacientului și permite personalizarea examenului clinic, astfel încât acesta să conțină informații medicale suplimentare, extrem de valoroase, precum:

  • istoricul medical,
  • tipul de dentiție,
  • nivelul de risc,
  • retracția gingivală,
  • sângerarea la sondare,
  • placa dentară,
  • mobilitatea dinților.

Întregul proces de citire se realizează automat și reprezintă fundamentul pe care medicul realizează un plan de tratament parodontal eficient.

blank

Sistemul Florida Probe poate fi utilizat și în monitorizarea progresului bolii parodontale, precum și a rezultatelor tratamentului, softul oferind automat informații comparative cu privire la adâncimea inițială a pungilor parodontale și nivelul acestora după implementarea tratamentului.

În ceea ce îi privește pe pacienți, Sistemul Florida Probe crește rata de acceptare a tratamentului parodontal și are o importanță majoră cu privire la conștientizarea de către aceștia a gravității stării lor de sănătate orală.

În cadrul Clinicilor noastre, puteți beneficia de o gamă diversificată de servicii premium pentru tratarea eficientă și fără durere a bolii parodontale – intervenții laser asistate, programe de biovitalizare și regenerare laser, profilație și tratamente parodontale realizate de o echipă de specialiști cu experiență!

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank