blank

Stomatologie pediatrică în clinicile Unident

Apelarea la medici stomatologi specializați în terapii pentru copii reprezintă un detaliu esențial în a-i face pe cei mici să vină cu drag în cabinetele stomatologice. Cunoașterea psihologiei vârstelor, aplicarea de terapii adaptate, cu cele mai noi dotării și echipamente dentare dedicate, îi vor ajuta pe copii să înțeleagă cât de important este să păstreze igiena dentară și să aibă grijă de sănătatea dinților lor.

În Clinicile Unident dispunem de tot ce ai nevoie pentru a-ți aduce copilul la noi și a-l face să se simtă cât mai bine și mai relaxat atunci când ne trece pragul. Fie că este vorba despre o consultație inițială, de una rutină sau de tratamentele de stomatologie pediatrică de urgență, îți suntem alături pentru a interveni cu blândețe, rapid, prompt și în cele mai sigure condiții.

 

Care sunt principalele tipuri de terapii dentare pentru copii de care poți beneficia în cabinetele noastre?

Medicii noștri specialiști în pedodonție sunt alături tuturor părinților interesați și copiilor lor, cu consultații, recomandări și tratamente. Poți apela la noi cu încredere de la soluții pentru ameliorarea durerilor legate de erupția primilor dințișori și pană la tratamente sofisticate de remediere a unor probleme de aliniament al dinților sau deficiențe de vorbire datorate poziționării incorecte a dinților sau a limbii.

Oricare ar fi nelămuririle și problemele pe care le observi în dezvoltarea danturii copilului tău, nu ezita să ne contactezi. Poți oricând cere un sfat autorizat de la un specialist în stomatologie pentru copii de la noi.

blank

Serviciile noastre dedicate celor mici se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Oferim consultații și intervenții stomatologice pentru:

 • dureri legate de apariția primilor dinți
 • probleme legate de întârzierea apariției dinților
 • primele indicații legate de igiena dentară la sugari
 • tratarea cariilor la dinți temporari sau permanenți
 • probleme legate de creșterea strâmbă a dinților
 • sigilarea dinți temporari sau permanenți
 • tratamente infecții dentare copii
 • obturație de canal pentru dinții temporari și permanenți
 • coroane dentare pentru copii
 • montare aparate dentare
 • periaj, detartraj, airflow și fluorizari profesionale dinții copii
 • extracții dentare
 • anestezie prin inhalosedare
 • frenectomie cu laser.

 

De ce să alegi serviciile specializate Unident de stomatologie pediatrică?

Grație pregătirii și specializării medicilor stomatologi pentru copii, experienței și tehnologiei folosite, vizitele la cabinetul stomatologic vor deveni o experiență plăcută și relaxată pentru toată familia. Folosim doar metode și aparatură performantă, minim invazivă, cu eficientă crescută, sigură și fără dureri.

Putem trata orice probleme dentare, oricare ar fi vârsta celor mici, fără stres, panică și traume. Aceștia sunt preluați doar de un pedodont, care știe cum să le vorbească și cum să-i pregătească pentru a fi cooperanți, care știe cel mai bine ce terapii să aplice în funcție de vârstă și temperamente.

Fiecare dintre pedodonții noștri dispune de experiența necesară și de răbdare cu cei mici, pentru a-i face să se simtă conforabil. Astfel intervențiile stomatologie vor fi mai scurte, mai sigure și mai eficiente.

Dacă alegi serviciile noastre, vizitele la medicul stomatolog nu vor mai fi o provocare, ci un lucru cât se poate de firesc, pe care copii îl vor accepta fără a se mai împotrivi și fără a căuta diverse  motive sau justificări pentru a nu merge.

Echipa de stomatologi pentru copii Unident se implică activ în a-i învăța pe cei mici cât de importantă este sănătatea dentară pentru sănătatea lor generală și cum spălatul zilnic pe dinți îi poate salva de la complicații dentare și medicale de altă natură.

Participăm în permanență la cursuri de perfecționare în țară și în străinătate pentru a aduce tot ce este nou și mai bun în materie de stomatologie pediatrică. Vrem să oferim părinților și copiilor garanția că zâmbetul lor este cel mai frumos, la standarde internaționale.

Cabinetele sunt amenajate, decorate și echipate având mereu în vedere ceea ce le place celor mici și ce îi poate face să-și dorească să revină la noi cu entuziasm și drag.

Întrucât feedback-ul oferit de fiecare client în parte este foarte important pentru noi, am creat un program special de fidelizare. Prin acesta urmărim să ne îmbunătățim în permanență calitatea serviciilor și să oferim tuturor celor care colaborează cu noi pentru a fi cei mai buni, discounturi și pachete de servicii la prețuri speciale.

Dacă dorești să afli mai multe despre specialiștii noștri în stomatologie pentru copii, terapii și program de fidelizare, nu ezita să ne contactezi!

Te AScultăm

blank