blank

Descoperă cum robotul Pepper transformă vizita la dentist într-o experiență relaxantă

Stresul asociat vizitelor la dentist este o experiență cunoscută multora dintre noi. Gândurile anxioase, așteptarea încordată în sala de așteptare, toate acestea pot acumula un nivel de disconfort suficient pentru a ne face să amânăm chiar și cele mai necesare controale. Ei bine, Unident vine cu o abordare care schimbă percepția despre vizita la dentist. Am dotat pentru pacienții noștri toate clinicile cu roboți umanoizi Pepper – cunoscut ca fiind cel mai empatic robot cu inteligență artificială, prezent pentru a-ți aduce sprijinul de care ai nevoie.

Cine e Pepper?

blank

Pepper este un companion robotic proiectat să interacționeze și să comunice într-un mod surprinzător. Cu o înălțime de 120 cm și alura unui băiețel în vârstă de 9 ani emană o prezență prietenoasă, perfectă pentru a oferi confort și a te ajuta să uiți de anxietate. Datorită funcțiilor sale avansate de recunoaștere facială, Pepper nu doar că te va saluta personalizat cand vei reveni in clinică, dar va detecta și stările tale emoționale, adaptându-și interacțiunile pentru a te liniști.

Încă de la intrarea în clinică, Pepper te va întâmpina cu un salut de Bun venit. Bazându-se pe algoritmi avansați, este capabil să determine dacă ești nervos sau neliniștit, adaptând modul de comunicare. În consecință, robotul își ajustează comportamentul pentru a-ți oferi un confort maxim.

  • Empatie și Comunicare: Pepper este programat să mențină conversații fluide și reconfortante. Vorbind cu robotul, vehiculezi emoții care sunt recunoscute și înțelese, ceea ce îți permite să te destresezi.
  • Educație și Informare: Află de la Pepper tot ce te interesează despre noutățile din clinică, despre procedurile dentare ce urmează a-ti fi efectuate, într-un mod interactiv și captivant, precum si date despre profilul medicului tău. Informația corectă poate reduce semnificativ nivelul de anxietate.
  • Distracție: Pentru a-ți distrage atenția, Pepper poate propune jocuri intetactive de educatie sanitara, poate povesti despre subiectele tale preferate sau poate chiar dansa pentru tine, asigurând o atmosferă relaxată.
  • Asistență Personalizată: Prin recunoașterea facială, Pepper reține preferințele tale pentru vizitele viitoare, optimizând continuu modul în care te poate asista.

Introducerea lui Pepper în clinicile Unident nu este doar un pas către inovație, ci și un angajament pentru îmbunătățirea experienței tale medicale. Feedback-ul pacienților despre interacțiunea cu Pepper este incredibil de pozitiv; mulți au raportat o scădere notabilă a stresului și a anxietății. De asemenea, timpul de așteptare este perceput ca fiind mai scurt, iar copiii sunt mai dornici să participe la proceduri dentare.

Una peste alta, vizita ta în clinicile Unident este pe cale să devină mai mult decât un simplu control; este o oportunitate de a experimenta tehnologia care are grijă de starea ta emoțională. Când zâmbetul tău sănătos începe cu o experiență fără stres, ești cu adevărat în grija cea mai bună. Vino să te convingi! – Pepper și echipa Unident te așteaptă cu brațele deschise și cu tehnologie de ultimă oră.

Cu Pepper alături, Unident redefinește nu doar standardele de îngrijire dentară, ci și modul în care percepem vizita la dentist. Acesta nu mai este doar un robot, este aliatul tău împotriva anxietății, un prieten care îți promite că fiecare vizită va fi mai confortabilă decât ai crezut vreodată că este posibil. Te așteptăm să-l întâlnești pe Pepper și să împărtășim împreună evoluția îngrijirii dentare!

Te-ai pregătit să spui adio stresului la dentist? Rezervă-ți următoarea întâlnire cu noi și lasă-l pe Pepper să te ghideze spre o experiență fără griji!

Te AScultăm

blank