blank

Laserul Waterlase, o tehnologie care schimba viețile pacienților.

Laserul Waterlase de la Biolase este o tehnologie de vârf care aduce numeroase beneficii pacienților Unident. Prin intermediul acestui laser inovator, putem efectua o serie de tratamente dentare avansate și minim invazive, cu rezultate considerabile.

blank

Laserul Waterlase este cunoscut pentru capacitatea sa de a trata o gamă largă de afecțiuni dentare, fiind eficient în tratarea cariilor, a gingivitei, a sensibilității dentare, a problemelor de erupție a dinților și a altor afecțiuni ale țesuturilor moi și dure. Mai mult decât atât, acest laser poate fi utilizat și în diverse proceduri chirurgicale, în tratamentul endodontic, prelucrarea diferitelor tipuri de țesuturi sau chiar pentru a înlătura petele de pe dinții pacienților.

Unul din avantajele majore ale laserului Waterlase este că tratează delicat țesuturile fără a curăța în mod excesiv zona, conservand astfel țesutul sanatos. Acest lucru se datorează caracteristicilor laserului erbium, care permite o intervenție precisă și controlată, minimizând astfel durerea și disconfortul pacienților. Tratamentele cu laserul Waterlase sunt mai puțin invazive decât cele tradiționale, având ca rezultat reducerea sângerării și a umflăturilor post-tratament.

Prin utilizarea tehnologiei Waterlase de la Biolase, putem oferi pacienților noștri tratamente inovatoare precum terapia laser a cariilor, remodelarea gingivală, tratamentul canalului radicular cu laser, tratamentul parodontoza precum și diverse intervenții chirurgicale estetice sau terapeutice. De asemenea, pentru pacienții cu anxietate legată de procedurile stomatologice, laserul Waterlase asigură o experiență mai confortabilă și mai puțin stresantă.

Beneficiile pe care le au pacienții Unident datorită utilizării laserului Waterlase sunt multiple. Acestea includ o vindecare mai rapidă, un disconfort redus în timpul și după tratament, minimizarea necesității anesteziei și a forajului în unele cazuri, precum și rezultate superioare din punct de vedere estetic.

In concluzie, tehnologia Laser Waterlase de la Biolase reprezintă un pas înainte în domeniul stomatologiei, oferind pacienților Unident acces la tratamente dentare avansate, mai puțin invazive și mai confortabile decât vechile metode. Este o soluție ideală pentru cei care caută să beneficieze de avantajele tehnologiei moderne în ceea ce privește sănătatea și estetica dentară.

blank

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank