blank

Veniti periodic la controlul stomatologic si salvati-va viata cu tehnologia inovatoare VelscopVx.

blank

Descoperiți Velscope Vx, tehnologia de vârf pentru detectarea precoce a cancerului oral. Prin vizualizarea fluorescentă, Velscope Vx analizează țesuturile orale pentru identificarea oricăror anomalii sau leziuni pre-canceroase, permițând o intervenție și tratament rapid. Prin emiterea unei lumini albastre sigure, Velscope Vx poate identifica schimbările tisulare care ar putea să nu fie vizibile cu ochiul liber, oferind o examinare completă a cavității bucale.

Pacienții ar trebui să ia în considerare programarea unei examinări Velscope Vx ca parte a controalelor dentare regulate, în special dacă au factori de risc precum consumul de tutun, consumul excesiv de alcool sau o istorie de cancer oral. În plus, persoanele care experimentează simptome orale neexplicate, cum ar fi durerea persistentă în gât, dificultăți la înghițire sau creșteri anormale, ar trebui să caute o evaluare cu Velscope Vx prompt. Detectarea precoce a cancerului oral este crucială pentru rezultatele tratamentului reușite, făcând examinările regulate cu Velscope Vx o parte esențială a îngrijirii proactive a sănătății orale.

Nu așteptați să apară simptomele; preluați controlul asupra sănătății dumneavoastră orale și întrebați-vă dentistul despre Velscope Vx astăzi. Detectarea precoce salvează vieți.

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank