blank

Fațete dentare de top pentru zâmbete de nota 10

În cele mai multe dintre cazuri, calea către a obține o dantură frumoasă și un zâmbet strălucitor presupune efort și multe tratamente încercate de-a lungul timpului.

Din fericire, Clinicile Dentare Premium Unident vă oferă soluția perfectă – fațete dentare de top, un tratament modern de protetică și estetică, ideal în cazul în care vă aflați în căutarea unei soluții eficiente și rapide pentru modificarea culorii și formei dinților dumneavoastră.

Știați că…

Potrivit Academiei Americane de Stomatologie Cosmetică, 89% dintre pacienţii care au ales tratamente de estetică dentară au observat îmbunătăţiri în ceea ce privește stima de sine, iar cei din jur i-au considerat a fi mai atractivi, după aceste proceduri.

blank

Faţetele dentare sunt utilizate pentru a corecta imperfecțiuni ale danturii, precum: defecte de formă (dinţi prea mici, deformaţi), de aliniere (dinţi înghesuiţi, dinţi prea spaţiaţi, strungăreaţă), de culoare (dinţi pătaţi, carii vizibile, carii mari) sau de integritate (dinţi sparţi, ciobiţi, abrazaţi).

Rețineți! Atunci când vine vorba despre tratamentele estetice, calitatea este esențială.

Ce înseamnă faţetele dentare realizate în cadrul Clinicilor Dentare Premium Unident?

  • medici specializaţi, cu experienţă în domeniu;
  • analizarea cazului în cadrul unei echipe multidisciplinare;
  • materiale performante, de la producători consacraţi, procesate în echipamente de înaltă tehnologie;
  • soft-uri avansate de proiectare a zâmbetului perfect;
  • previzualizarea rezultatelor, pentru efecte scontate: simularea virtuală a noului zâmbet;
  • printarea 3D a faţetelor dentare, conform modelului virtual;
  • prelucrarea şi finisarea lor de către tehnicienii noştri, pentru un aspect ce copiază perfect realitatea.
blank

Pentru a vă bucura deplin și pentru o perioadă cât mai îndelungată de noul dumneavostră zâmbet, nu trebuie decât să respectați o igenă dentară normală – faceți un periaj corect, de două ori pe zi și folosiți ața dentară în fiecare seară.

În plus, nu neglijați vizitele periodice la stomatolog, o dată la 6 luni, pentru igienizare profesională, și vă veți putea bucura mult timp de zâmbetul impecabil dat de fațetele dentare, care pot rezista între 10 și 15 ani.

Alegeți Clinicile Dentare Premium Unident pentru tratamente premium de protetică și estetică, ce vă vor ajuta să obțineți acel zâmbet perfect, la care visați dintotdeauna!

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank