blank

Fațete dentare pentru zambetul dumneavoastra !

blank

Sunteți mulţumit de zâmbetul dumneavoastră? Sau există anumite defecte ale dinţilor frontali care vă împiedică să zâmbiți larg, relaxat?

Dacă nu zâmbiţi cu încredere, tratamentul cu faţete dentare vă poate ajuta să nu vă mai cenzuraţi niciodată zâmbetul! 

Zâmbetul este important

blank

Zâmbetul contează. Contează pentru că este important să puteţi zâmbi. Zâmbind, comunicaţi faptul că sunteţi o  persoană veselă, încrezătoare, optimistă, de succes.

Zâmbetul este exprimarea bucuriei dumneavoastră, în orice moment. Modul în care transmitem emoţiile către cei din jur, contează. Acesta determină o reacţie a societăţii şi o reacţie a psihicului nostru. Ambele pot fi pozitive sau negative, în funcţie de modul în care noi ne comunicăm, atât verbal cât şi non-verbal.

Persoanele de succes se ştie că zâmbesc larg, afişând dinţi albi, perfect aliniaţi. Nu se străduiesc să zâmbească cu gura închisă, ca să ascundă anumite defecte de culoare sau formă ale dinţilor. Dimpotrivă, se folosesc de orice ocazie pentru a zâmbi, transmiţând societăţii că are încredere în aspectul său, fapt ce îi accentuează şi  încrederea în sine.

Despre fațete dentare

Prin faţete dentare veţi obţine cea mai frumoasă exprimare a zâmbetului dumneavoastră.

Faţetele dentare sunt piese de protetică dentară de cea mai avansată estetică, utilizate pentru a da o nouă faţă dinţilor frontali, implicaţi în zâmbet.

Sunt piese foarte delicate, cu aspect de scoică fină, ce imită perfect smalţul dintelui.

Forma acestora este determinată prin intermediul soft-urilor performante, care analizează trăsăturile pacientului şi schiţează în mediul virtual zâmbetul ideal al acestuia.

Un set de faţete dentare este realizat iniţial de probă, ca orice altă piesă protetică, pentru a  fi probate şi ajustate la nevoie.

În urma probării, se stabileşte varianta finală a zâmbetului perfect potrivit cu fizionomia şi dorinţele pacientului. 

Piesele protetice definitive, de mare fineţe, sunt realizate robotizat şi finisate manual, meticulos, de către tehnicieni dentari pricepuţi.

Aplicarea lor se realizează prin lipirea pe suprafața exterioară, vizibilă, a dinţilor, necesitând în anumite cazuri şlefuirea minimă a smalţului dentar, pentru o bună adeziune.

Faţetele dentare definitive se aplică fără şlefuirea dinţilor, atunci când este posibil.

Aceste piese fragile devin foarte rezistente, odată lipite pe suprafaţa dintelui. Devin practic parte din dinte şi  îl întăresc, apărând suprafaţa acoperită de ele de eventuale carii dentare, pătare, abraziuni.

Se îngrijesc precum dinţii naturali, prin igienă orală regulată, evitarea muşcării din alimente foarte dure (precum oase, covrigi foarte tari), evitarea deschiderii capacelor cu dinţii şi în principiu respectarea tuturor regulilor existente în privinţa menţinerii sănătăţii şi integrității dinţilor naturali.

blank

Dinți frumoși, prin fațete dentare

blank

Ştiinţa medicală a avansat considerabil, astfel încât în prezent, zâmbetul mult-visat este la îndemână, printr-un tratament minim-invaziv, ce elimina necesitatea tratamentelor ortodontice, sau a celor de albire dentară regulată.

Condiţia este ca dinţii să fie sănătoşi, iar defectele să fie unele ce pot fi mascate prin faţete dentare. 

Aceste piese protetice nu înlocuiesc dinţi lipsă, nu pot masca dinţi foarte strâmbi, dar ajustează şi acoperă defecte nu foarte grave ale dinţilor:

  • Defecte de formă: dinţi prea mici, deformaţi;
  • Defecte de aliniere: dinţi înghesuiţi, dinţi prea spaţiaţi, strungăreaţa;
  • Defecte de culoare: dinţi pătaţi, carii vizibile, carii mari;
  • Defecte de integritate: dinţi sparţi, ciobiţi, abrazaţi.

Unident Center, prin Clinicile Dentare Unident, construieşte, prin faţete dentare, zâmbete de vis pentru pacienţii săi.

blank

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank