blank

Minunăţiile digitale din Laboratorul Dentar CAD-CAM UNIDENT CENTER

blank

Inima oricărui tratament stomatologic bate chiar în Laboratorul dentar. Aici se făuresc preţioasele minuni ale tehnologiei digitale, ce transformă în realitate dorinţele pacienţilor şi planurile medicilor stomatologi.

Vă deschidem, în cele ce urmează, porţile Laboratorului nostru Dentar Digital UNIDENT, pentru a afla cum reuşim, zi de zi, să realizăm lucrări dentare pentru cele mai frumoase zâmbete.  

În Laboratorul Dentar Unident Digital UNIDENT îmbinăm ştiinţele exacte cu medicina și arta, iar rezultatele ce ies din mâinile experţilor noștri oglindesc:

Experienţa

Vă oferim expertiza şi priceperea tehnicienilor noștri cu experienţă în domeniul tehnicii dentare digitale, pentru lucrări făcute să reziste cât mai mult, în timp. Echipa noastră de tehnicieni are o experiență practică de 20 de ani acumulată în laboratoare digitale CAD-CAM din Italia și Germania.

Pasiunea

Lucrările dentare ce ies din mâna tehnicienilor dentari UNIDENT poartă amprenta pasiunii lor pentru estetica perfectă a fiecărei piese de protetică.

Tehnologia înaltă

Am dotat Laboratorul Dentar Digital CAD-CAM UNIDENT cu ultimele tehnologii în domeniu, pentru a asigura excelenţa tratamentelor stomatologice realizate de fiecare medic stomatolog care apelează la serviciile noastre.

Calitatea

Grupul UNIDENT CENTER, prin Laboratorul său Dentar Digital performant vă oferă servicii de calitate premium, realizate cu tehnici şi tehnologii de ultimă generație.

 

De ce tehnologie digitală?

  • pentru lucrări proiectate în 3 dimensiuni, computerizat, ce elimină erorile umane;
  • pentru frezare robotizată, ce asigură precizia detaliilor, pentru lucrări perfect funcţionale;
  • pentru siguranţa unor lucrări ce îşi dovedesc rezistenţa în timp;
  • pentru lucrări de o estetică desăvârşită, potrivite fizionomiei şi zâmbetului fiecărui pacient;

 

Lucrările dentare din Laboratorul Dentar Digital CAD-CAM UNIDENT sunt realizate cu ajutorul adevărator minuni tehnologice:

  • Echipamente de frezare CAD-CAM – Roland DGSHAPE DWX 52D. Este o tehnologie digitală de realizare a fațetelor, coroanelor, punților dentare de mare precizie și estetică, utilizând softuri performante și roboți pentru frezarea tridimensională. Permite o frezare simultană în 5 axe pentru lucrări protetice complexe. Aceste echipamente îmbină istoria de 30 de ani în domeniu, a tehnologiei DG Shape de la Roland, cu inovaţii de ultimă oră, pentru a oferi o calitate deosebită lucrărilor executate.
  • Echipamente de frezare Yena Dent D43. Reprezintă o maşinărie complexă,versatilă şi rezistentă, menită pentru frezarea unei game variate de materiale (zirconiu, crom-cobalt, titan, răşină poliuretanică, ceară).
blank
  • Cuptoare de ceramică Ivoclar. Calitatea arderii și a presării garantează rezistenţa şi aspectul deosebit al ceramicii dentare. Tehnologia inteligentă permite arderea mai rapidă, cu rezultate de înaltă calitate.
  •  Scanner-ul intraoral Trios 3Shape.
blank

Amprentare fără atingere, fără materiale de amprentare, erori umane şi disconfort al pacientului. Un motor ce are ca scop trecerea într-o nouă eră a stomatologiei digitale este Trios3Shape, care determină diagnosticarea sigură, planificarea facilă şi succesul tratamentelor. Reprezintă cea mai bună soluție digitală pentru amprente intraorale. Tehnologia de scanare wireless Trios, premiată în domeniu, combinată cu ecosistemul Trios şi software-uri de avangardă, oferă rezultate maxime, în timp redus.

  • Scanner-ul pentru amprente și modele 3Shape E3. Încorporează tehnologie de scanare digitală de ultimă oră, la viteze mari de scanare şi precizie excelentă. Tehnologia de scanare amprenta 3Shape asigură captura completă a preparărilor, precum şi a zonelor de contact şi proximale. Doctorii pot scana şi înregistra articulația dinamică a pacientului.

Datele pot fi încărcate apoi în 3Shape Dental System, permițând ajustarea restaurărilor bazate pe articulația pacientului, rezultatul potențial fiind contacte îmbunătăţite şi coroane funcționale mai bune.

 

Investițiile permanente în cele mai moderne și avansate echipamente reprezintă garanția realizării obiectivelor noastre.

UNIDENT vă pune la dispoziție cu cele mai noi tehnologii, pentru lucrări dentare estetice și durabile!

Te AScultăm

blank