blank

Zâmbet de vedetă cu fațete dentare

blank

Pare ireal de frumos ca oricine să poată obține un zâmbet de vedetă.

Dar este cât se poate de real şi posibil. Medicina dentară a evoluat enorm de mult, aducând soluţii inovatoare şi minim-invazive de construire a unui zâmbet de vedetă.

Un zâmbet „wow” vă poate schimba viața!

Da, un zâmbet de vis vă poate aduce beneficiile mult-visate, ca şi altele, nici măcar bănuite.

V-aţi gândit mereu că un zâmbet perfect v-ar aduce succesul în viaţă şi este foarte adevărat.

Oamenii importanţi de afaceri, politicienii, actorii, cântăreţii, cu toţii apelează la acest tratament pentru estetizarea zâmbetului lor.

Chiar şi atunci când defectele dinţilor sunt foarte mici, dacă ele totuși există, veți resimți o lipsă de încredere în aspectul dumneavoastră şi vă veți reţine zâmbetul.

Iar să zâmbiți mereu în palme nu transmite un mesaj pozitiv.

V-aţi gândit vreodată că semnalele pe care le transmitem în Univers se întors la noi, într-o formă sau alta?

Nu degeaba se spune că atunci când zâmbim lumii, toată lumea zâmbeşte cu noi.

În momentul în care cineva afișează un zâmbet imaculat, perfect, impresionează şi atrage admiraţia tuturor celor din jur. Instantaneu trimite mesaje de genul:

  • „Am încredere în mine.”
  • „Am succes în viaţă.”
  • „Ştiu cum şi pot să obţin tot ce îmi doresc.”

Iar aceste mesaje vor face ca exact aceleași lucruri să se întoarcă la acea persoană, transpuse în realitate.

Despre fațete dentare

blank

Primele restaurări estetice cu ajutorul fațetelor placate pe dinții naturali au fost realizate în anii 1930 de către medicul stomatolog Charles Pincus din California. El a fost confruntat cu problema aspectului dinților şi cavitații bucale la actorii de cinema.

Pincus a înțeles foarte bine importanţa unui zâmbet de vedetă ca parte integrantă a imaginii şi personalității individului. Faţete subţiri din porţelan ars, au fost menţinute pe dinţii actorilor pe durata filmărilor.

Oricine visează la un zâmbet de revistă, alb imaculat, fără defect… dar puţini dintre noi se gândesc că acest lucru este posibil și în realitate, fără mare efort şi în scurt timp.

Mulţi dintre pacienţi nici nu ştiu de existenţa tratamentului de faţetare dentară.

Faţetele dentare vă maschează perfect micile imperfecţiuni, care nu vă lasă să zâmbiţi cu încredere.

Acestea sunt mici piese protetice, cel mai adesea din ceramică, ce acoperă doar faţa exterioară a dinţilor, pentru a da o nouă faţă zâmbetului dumneavoastră.

Pot fi utilizate şi doar pentru un dinte, dar pentru un efect „waw”, pot fi faţetaţi toţi dinţii implicaţi în zâmbet. 

Micile fragmente preţioase de ceramică dentară vor fi plasate pe dinţi prin adeziune, cu adezivi speciali, foarte puternici, ceea ce va conferi rezistenţă faţetelor, care vor deveni practic parte din dinte.

Dintele va susţine fațeta, iar aceasta îl va proteja de agresiunea factorilor externi, împiedicând procese precum abraziunea, pătarea şi carierea.

Aveţi încredere în zâmbetul dumneavoastră!

Aveţi încredere în puterea zâmbetului dumneavoastră, în ceea ce el poate face pentru viaţa dumneavoastră socială, profesională şi personală!

Atunci când sunteţi dezarmat, când simţiţi că nu mai aveţi încredere şi nici succes, amintiţi-vă că aveţi la îndemână cea mai puternică unealtă: zâmbetul.

Iar transformarea acestuia vă va transforma întreaga viaţă, pentru a vă bucura şi a împărtăși bucuria dumneavoastră cu toți cei din jur.

Este momentul să nu vă mai ascundeţi zâmbetul în palme, ci să faceţi ceva în privinţa defectelor dinţilor, care vă împiedică să zâmbiţi încrezător!

blank

 

Vă aşteptăm pentru o consultaţie şi un plan de tratament, în oricare dintre Clinicile Dentare Unident, pentru a beneficia de tratamentul cu faţete dentare.

La final, veţi pleca zâmbind ca o vedetă!

Programează-te acum

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank