blank

Protetică dentară de top la UNIDENT CENTER

blank

Experţii în protetică ai UNIDENT CENTER conferă pacienţilor, prin lucrările lor, funcţionalitatea dinţilor, estetica zâmbetului şi echilibru psihic.

În Laboratorul Dentar Digital UNIDENT, îmbinăm tehnologia cu expertiza şi pasiunea, pentru a aduce pacienţilor noştri bucuria de a putea zâmbi relaxaţi şi încrederea în zâmbetul lor.

Rezultatele ce ies din mâinile tehnicienilor dentari din cadrul Laboratorului Dentar Digital UNIDENT sunt piese de protetică de calitate înaltă, rezistente, de perfectă funcţionalitate şi o estetică premium:

 • Faţete dentare din ceramică integrală Emax
 • Faţete dentare super-premium din ceramică feldspatică
 • Faţete dentare din ceramică pe zirconiu
 • Încrustaţii din ceramică integrală Emax
 • Coroane din zirconiu monolitic/pe implant
 • Coroane super-premium din ceramică integrală Emax
 • Coroane super-premium fizionomice din ceramica pe suport zirconiu/pe implant
 • Coroane cu faţete ceramice pe suport zirconiu
 • Proteză scheletată complexă cu sisteme BREDENT
 • Proteza suprastructură pe implanturi

Pentru ca funcționalitatea să fie desăvârșită, alegem cele mai performante materiale

blank
 • Zirconiu Katana-Japonia. Discuri de ceramică multistratificată, utilizate pentru fabricarea de coroane de zirconiu total fizionomic Full contour, într-o gamă largă de variaţie de nuanţe, de o transparenţă deosebită. Cele trei calități majore ale coroanei de zirconiu sunt: transluciditatea, absența coroziunii și biocompatibilitatea. Acest material performant garantează obţinerea unei estetici foarte naturale a lucrărilor protetice.
 • Ceramică integrală E.Max Press-Ivoclar. Materialul demonstrează o progresie naturală a nuanței coloristice dinspre dentină către zonele incizale, conferind restaurării un aspect natural cu o estetică ridicată, independent de nuanța dintelui preparat. Cu ajutorul acestui material se fabrică rapid şi eficient fațete şi coroane în zona frontală, laterală, punţi, suprastructuri pe implanturi, bonturi hibride şi coroane hibride pe bonturi implantare. Material de înaltă rezistenţă mecanică, dovedit clinic pentru rezultate pe termen lung, cu opțiuni flexibile de cimentare.
 • Ceramică hibridă Cerasmart-GC. Cerasmart prezintă cea mai ridicată rezistenţă la flexie din categoria sa şi este superior blocurilor din ceramică feldspatică clasice. Cel mai important, oferă deasemenea un grad ridicat de flexibilitate (spargerea energiei) pentru amortizarea presiunii masticatorii şi susținerea celor mai dificile situații clinice. Datorita capacității de absorbție a șocurilor, CERASMART este perfect adecvat pentru situațiile ocluzale dificile. Duritatea echilibrată a suprafeței va fi in special benefică pentru reducerea abraziunii dentiției opuse, şi in același timp va asigura un luciu de lungă durată al restaurării.

 

Dotările tehnologice şi materialele performante sunt completate cu succes de softuri performante pentru proiectare.

Digital Smile Design este software-ul de rezistenţă ce complimentează perfect tehnologia digitală din cadrul Laboratorului Dentar Digital UNIDENT.

blank

DSD (Digital Smile Design) realizează un design personalizat al zâmbetului, având posibilitatea unei simulări virtuale a rezultatului final.

Reprezintă o abordare diferită, estetică, ce ridică lucrările protetice la nivel de artă, având ca scop reinventarea zâmbetului pacientului, pentru obţinerea unei variante ideale.

Utilizată în special pentru proiectarea fațetelor și coroanelor dentare, tehnica permite planificarea digitală a zâmbetului în funcție de personalitatea și trăsăturile fizionomice ale fiecăruia, eliminând necunoscutul din ecuaţia tratamentului stomatologic. Pacientul va şti exact cum va arăta zâmbetul său, la finalul tratamentului.

Vă așteptăm la UNIDENT CENTER pentru

lucrări premium de protetică dentară!

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank