blank

Radiologie dentară în Tulcea

blank

UNIDENT CENTER vă oferă servicii de radiologie dentară în Tulcea, de cea mai înaltă calitate, atât în cadrul Centrului de Radiologie Dentara Digitala Unident, cât și în cadrul Clinicii Dentare Unident.

În cadrul Clinicii Dentare UNIDENT din Tulcea, beneficiați de servicii complete de radiologie digitală retroalveolară, panoramică digitală și tomografie dentară 3D, fără a mai pierde timp prețios cu deplasarea la un centru de radiologie dentară.

Ce este radiologia dentară?

Radiologia dentară este specialitatea medicală ce utilizează imagistica în diagnosticarea afecțiunilor orale vizualizate prin tehnici radiologice specifice.

Radiografiile sunt efectuate prin transmiterea de raze X prin pacient către un dispozitiv de captare, apoi convertite într-o imagine pentru diagnostic.

În radiografia clasică film-ecran, un tub de raze X generează un fascicul de raze X, care este îndreptat către pacient. Razele X ce trec prin pacient sunt filtrate pentru a reduce imprăștierea și zgomotul, apoi lovesc un film nedevelopat strâns legat de un ecran de fosfori emițători de lumină, într-o casetă fotosigilată. Filmul este apoi developat chimic și o imagine apare pe film.

Înlocuind acum radiografia film-ecran, este folosită radiografia digitală, în care razele X lovesc o placă de senzori, care apoi convertește semnalele generate în informație digitală și într-o imagine digitală, stocată, vizualizată și procesată prin intermediul unui computer.

Tomografia dentară digitală (CBCT) a revoluționat stomatologia, permițând medicilor să diagnosticheze  afecțiuni care în trecut erau descoperite în mod invaziv, uneori tardiv sau chiar deloc.

Cu ajutorul rezultatelor acestei investigații este posibilă reconstrucția 3D în mod virtual a diferitelor structuri, moi sau osoase.

blank

Radiologie dentară în Tulcea

Pentru investigații radiologice exacte, clare și de cea mai înaltă calitate, alegeți Centrul de Radiologie Dentara Digitală UNIDENT Tulcea.

De ce? Pentru că:

 • Investigațiile se efectuează cu aparatură digitală foarte performantă;
 • Dozele de radiații sunt cu până la 80% mai scăzute decât în cazul folosirii tehnologiei clasice;
 • Veți fi îndrumat de specialiști amabili, cu experiență în domeniu;
 • Rezultatele sunt procesate foarte rapid, prin tehnologii moderne;
 • În cadrul clinicii puteți beneficia de toată gama de investigații radiologice dentare:
 • radiografii extraorale digitale (panoramică, a sinusurilor maxilare);
 • radiografii intraorale digitale (retroalveolară, bitewing, ocluzală);
 • tomografii dentare 3D /CBCT (mandibular, maxilar, sinusuri maxilare, ATM, sinusuri frontale);
 • scanari digitale intraorale (amprente maxilare digitale, determinarea digitală a culorii dentare)
 • Investigațiile se efectuează fără programare prealabilă;
 • Programul de lucru este extins: luni – vineri: 08:00-20:30 și sâmbăta 09.00 -14.00.
 • Ambientul clinicii este modern și relaxant;

DE CÂTE ORI CAUȚI UN CENTRU DE RADIOLOGIE DENTARA ÎN TULCEA, TE AȘTEPTĂM ÎN CENTRUL DE RADIOLOGIE DENTARA DIGITALA UNIDENT, ÎN STR. 14 NOIEMBRIE, NR.6, BL.S3, PARTER.

Te AScultăm

blank