blank

Știți de ce nu ar trebui să vă îngrijorați de radiațiile utilizate în investigatiile radiologice la Unident?

Frecvența vizitelor la dentist poate induce o anumită îngrijorare in privința multor aspecte – de la durere, până la costuri. Una dintre aceste preocupări, mai ales în era digitală și informată, este expunerea la radiații în timpul investigațiilor radiologice. La Unident, te asigurăm că frica de radiații este nejustificată, iar în cele ce urmează îți vom explica detaliiat de ce.

blank

În primul rând, tehnologia digitală pe care o utilizăm în clinicile noastre a revoluționat domeniul radiologiei dentare. Aparatura modernă reduce radiațiile cu până la 90% comparativ cu metodele tradiționale. Aceasta înseamnă că, atunci când trebuie să faci o radiografie dentară, expunerea la radiații este minimă – echivalentă, de multe ori, cu radiațiile naturale pe care le-am întâmpina în viața de zi cu zi.

În al doilea rând, timpul de expunere la radiații este semnificativ redus datorită tehnologiei avansate. Într-o fracțiune de secundă, imaginea dorită este capturată și disponibilă pentru diagnosticarea precisă, rapidă și eficientă. Acest fapt nu doar că minimizează expunerea la radiații, dar și optimizează întreaga durată a vizitei tale la dentist.

Beneficiile utilizării tehnologiei digitale în radiologia dentară 2D& 3D sunt evidente:

  1. Precizie Îmbunătățită – Imaginile de înaltă calitate permit detectarea precoce a problemelor dentare, mult înainte ca acestea să devină serioase și să necesite tratamente mai complexe și costisitoare.
  2. Diagnostic Rapid – Odată cu eliminarea timpului de așteptare pentru dezvoltarea radiografiilor, diagnosticul poate fi pus pe loc și tratamentul poate începe imediat.
  3. Confort – Procesul este rapid, simplu și mai confortabil, eliminând disconfortul asociat cu tehnicile radiologice tradiționale.
  4. Protecție Ambientală – Diagnosticarea digitală elimină nevoia de a folosi substanțe chimice periculoase pentru prelucrarea filmelor radiografice, contribuind la un mediu mai sănătos.

La Unident, sănătatea și siguranța pacienților noștri constituie o prioritate. Am investit în tehnologie de ultimă oră pentru a-ți asigura nu doar servicii dentare de calitate superioară, dar și liniștea că ești mereu in siguranță când vine vorba de radiații.

În încheiere, te încurajăm să discuți deschis cu dentistul tău despre orice îngrijorări legate de procedurile radiologice. Echipa Unident este aici pentru a răspunde întrebărilor tale și pentru a-ți oferi toate informațiile necesare pentru ca experiența la dentist să fie cât mai plăcută și lipsită de griji.

Grija pentru dantură nu ar trebui să includă și temeri legate de radiații. La Unident ești pe mâini sigure – și cu mult mai puțin expusi la radiații decât crezi!

Clinicile dentare Unident

Te AScultăm

blank