blank

Team building Echipa UNIDENT

Uzlina,  22- 24 OCTOMBRIE 2017

După o perioadă de reformatare a echipei UNIDENT, a sosit și momentul cunoașterii mai îndeaproape a oamenilor care formează echipa noastră, a redescoperirii fiecăruia dintre noi, la nivel de individ, precum și la nivel de echipă.

Ne-am propus să ne cunoaștem mai bine, să abordăm comunicarea asertivă între membrii echipei, să învățăm să ne susținem în îndeplinirea obiectivelor firmei și să aflăm cum comunicăm cu pacientul, în funcție de temperamentul acestuia.

Am plecat din Tulcea cu masinile până la Murighiol, de unde ne-am îmbarcat pe bărcile cu motor acoperite, deoarece erau câțiva nori pe cer și un vânt răcoros. Am fost primiți călduros de personalul resortului și am fost cazați în două vile.

Sălciile pletoase, canalele înguste, natura cu aerul blând tomnatec te îmbiau parcă la meditație, relaxare și abandon. Pasionații de pescuit și-au aruncat undițele și lansetele, visând la marea captură. Focul de tabără așezat pe malul Dunării ne-a reunit, încălzindu-ne corpurile, sufletele, aruncând umbre jucăuse pe fețele noastre, doar povestirile lui Nea Vanea, atât de ancorate în trecutul îndepărtat, acompaniau focul și apoi se risipeau în neant…

În cele trei zile pline, petrecute în Delta Dunării, la Gulliver Delta Resort – Uzlina, am reușit să îmbinăm cursurile intensive cu distracția maximă, într-un mediu natural sublim și într-un climat desăvârșit.

Am fost fascinați descoperind cât de frumoși sunt oamenii, ascunși dincolo de profesiile lor cotidiene și cât de simplă poate părea acum comunicarea dintre noi și înțelegerea acțiunilor fiecăruia, prin prisma temperamentelor.

I-am avut alături pe consultanții noștri, Radu Călinescu și Emilia Marinescu, care ne-au ajutat să ne descoperim și să înțelegem mai bine noțiunile teoretice, exemplificându-ne profesionist, prin intermediul exercițiilor practice și a jocurilor. Am petrecut momente magice, atât la cursuri, cât și la concursuri sau în cadrul activităților distractive.

Echipați în ținută sport, cu șăpcuțe marca UNIDENT, am plecat cu bărcile, în mirifica Deltă a Dunării, pe canale, cănăluțe, lacuri, fiind o experiență unică, de neuitat. Fascinați de flora și fauna Deltei, de culorile toamnei, mângâiați de razele soarelui și îmbrățișați de natură, ne-am încărcat de energie regeneratoare și ne-am propus să devenim mai buni, mai uniți în idealuri și mai recunoscători Domnului, pentru tot ce ne-a dăruit.

A plouat cu Diplome în cadrul Concursurilor și nu pentru motivul că juriul a fost darnic, ci pentru faptul că a existat un excedent de talent pe metrul pătrat. Concursul de Pescuit a avut-o câștigătoare pe Ramona Georgiana Prepelita. La Concursul de Dans, Locul I a fost ocupat de catre Sandra Vitulescu și Locul II de Crina Constantin. La Concursul de Karaoke a fost cel mai greu de decis, iar cele trei microfoane au fost insuficiente pentru o echipă asa talentată, echipa UNIDENT asigurând entertainmentul pentru întregul resort în acel weekend. Locul I i-a revenit Ștefaniei Caramilea Afuza, iar Locul II lui Victor Macovei, fiind rasplatiți pentru talentul lor.

Premiile, constând în produse de igienă dentară – periuțe electrice și dușuri bucale – marca Oral B, au fost acordate cu drag, de către Manager UNIDENT, Petronela Luca, în urma votului juriului, constituit din patru membri: Consultant Radu Călinescu, Consultant Emilia Marinescu, Executiv Manager Nicolae Luca, General Manager Petronela Luca.

Ne-am despărțit cu nostalgie de mirifica Deltă, de ospitalitatea și bucătăria tradițională dobrogeană, de distracția și momentele de relaxare petrecute în familia UNIDENT. Da, asta este sigur. 

Am venit ca o echipă și plecăm precum o familie! Nu acesta este scopul unui team–building reușit?

Te AScultăm

blank